Vištienos marinatas

(1 kg vištienos)

Įvertinimas (3 vnt)

Sudedamosios dalys

50 ml „Dansukker“ cukraus „Farinas“
2 šaukštai „Dijon“ garstyčių
4 šaukštai baltojo vyno
4 šaukštai alyvuogių aliejaus
2 šaukšteliai paprikų miltelių
2–4 tarkuotos arba smulkiai pjaustytos česnakų skiltelės
1 smulkiai pjaustyta aitrioji paprika
1 žiupsnelis juodųjų pipirų 

Paruošimo instrukcijos

Dubenyje sumaišykite produktus. Sudėkite vištienos gabaliukus į šaldymo maišelį ir supilkite marinatą. Maišelį gerai pakratykite, kad marinatas apsemtų vištieną. Keletą valandų palaikykite šaldytuve. Retkarčiais maišelį pakratykite. Marinato turėtų užtekti maždaug 1 kilogramui vištienos gabaliukų. 

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Marinuotos daržovės ir vaisiai

Konservuotos vasaros daržovės ilgam išsaugos vasaros skonį. Marinuotas daržoves patiekite prie grilio patiekalų ar mėsos.

Visų mėgstami obuoliai

Vieni paskutinių vasarą prinokstančių vaisių - tai mūsų mėgstami obuoliai. O čia mes surinkome savo geriausius receptus, kuriuose pagrindinis ingredientas yra šis nuostabus vaisius.

Mėlynės – geriausios miško uogos

Mėlynės yra vis dėlto geriausios miško uogos. Mėlynių sezonas paprastai prasideda liepos mėnesį ir tęsiasi iki rudens. Pasirūpinkite miško mėlynių atsargomis ir kepkite pyragus, gaminkite uogienes arba kompotus.

Uogienės ir sultys

Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado.

Gervuogės - aviečių pusseserės

Gervuogės idealiai tinka kepiniams, ledams, uogienėms bei kompotams, o jomis papuošti patiekalai atrodo išties prabangiai.

Čatnis - prieskoningas pagardas

Visi čatniai skirstomi į saldžiuosius ir aštriuosius. Gaminant čatnius gali būti naudojami įvairūs vaisiai ir daržovės. Jie troškinami ir paskaninami cukrumi, druska ir prieskoniais.