Sudedamosios dalys
500–600 g vištienos filė
Marinatas
2 valg. šaukšt. aliejaus
2 valg. šaukšt. „Dansukker“ auksaspalvio sirupo
1/2 valg. šaukšt. sojų padažo
1/2 arbat. šaukšt. aitriųjų paprikų padažo (pvz., „Sambal Oelek“)
1 susmulkinta česnako skiltelė
Salsa
1 indelis konservuotų raudonųjų pupelių
1 indelis konservuotų juodųjų pupelių
200 ml kubeliais supjaustytų agurkų be sėklų
1–2 kubeliais supjaustyti pomidorai be sėklų
1 smulkiai supjaustytas svogūnas
100 ml stambiai supjaustytų petražolių
2 valg. šaukšt. acto
1 valg. šaukšt. „Dansukker“ auksaspalvio sirupo
Gaminimo eiga
Marinatas
Supjaustykite mėsą kubeliais, sumaišykite marinatą ir užpilkite juo mėsą. Marinuokite mėsą šaldytuve 1–2 valandas, po to suverkite ant iešmų ir kepkite ant grotelių.
Salsa
Gerai nuskalaukite pupeles ir sumaišykite jas su kitomis sudedamosiomis dalimis. Mišinį reikia palaikyti šaldytuve 2–3 valandas.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Uogienės ir marmeladai su vasaros gėrybėmis
Išsaugokite dalelę vasaros žiemai ir išsivirkite uogienės ir marmelado pagal mūsų nuostabius receptus. Naudojant „Dansukker“ cukrų uogienėms ir cukrų marmeladams ypatingai paprasta pagaminti naminę uogienę.
Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!
Vasaros uogos kepiniams
Kepkite su vasaros uogomis. Dalinamės mūsų kepinių su uogomis receptais.
Marinuotos daržovės ir vaisiai
Konservuotos vasaros daržovės ilgam išsaugos vasaros skonį. Marinuotas daržoves patiekite prie grilio patiekalų ar mėsos. Štai keletas marinuotų gėrybių receptų.
Slyvos
Slyvos puikiai tinka gaminant desertus ir marmeladus. Naminį slyvų marmeladą arba čatnį patiekite prie sūrio. Taip pat išbandykite mūsų nuostabų slyvų pyragą!
Vaisiai ir uogos butelyje
Išsivirti sultis yra daug paprasčiau, nei galvojote. Pasisemkite įkvėpimo iš mūsų nuostabių receptų.