Sudedamosios dalys
4 kiaušiniai
1 žiupsnelis druskos
75 ml „Dansukker“ cukraus
2 šaukštai vanilinio cukraus
75 ml miltų
1 šaukštas bulvių krakmolo
1 šaukštelis kepimo miltelių
50 g migdolų drožlių
Įdarui
8 konservuotų persikų puselės
300 ml grietinėlės
2 šaukštai vanilinio cukraus
Papuošti
„Dansukker“ cukraus miltelių
Gaminimo eiga
Ant pergamentinio popieriaus nupieškite 8 apie 12 cm skersmens apskritimus. Vieną arba keletą vamzdelių (pavyzdžiui, nuo popierinio rankšluosčio ritinėlio) apvyniokite folija.
Atskirkite kiaušinių baltymus nuo trynių. Baltymus su druska išplakite iki standumo. Berkite cukrų ir vanilinį cukrų. Tada išplakite trynius. Sumaišykite miltus, bulvių krakmolą, kepimo miltelius ir suberkite į suplaktą masę. Tada masę užtepkite ant nupieštų apskritimų ir pabarstykite migdolų drožlėmis. Kepkite iki 200 °C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 8 min. Nekepkite orkaitėje su ventiliatoriumi. Iškeptus pyragaičius apvyniokite apie vamzdelį su folija. Palaukite, kol atvės.
Įdarui iki tirštumo išplakite grietinėlę su vaniliniu cukrumi. Į suktinukų vidų įkrėskite paruošto įdaro ir papuoškite juos plonais griežinėliais supjaustytais persikais. Pabarstykite cukraus milteliais ir tiekite.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.