Vasaros uogų pyragas

1 torto kepimo forma, kurios talpa – maždaug 2,4 l 1,5 valanda
Vasaros uogų pyragas
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

  • 200 g sviesto
  • 4 kiaušiniai
  • 320 g „Dansukker“ cukraus miltelių
  • 75 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
  • 360 g kvietinių miltų
  • 4 šaukšteliai kepimo miltelių
  • 1 šaukštas „Dansukker“ vanilinio cukraus su natūralia vanile
  • 1 citrinos žievelė
  • 200 ml pieno
  • 300 ml pasirinktų vasaros uogų

Įkaitinkite orkaitę iki 175 °C. Kepimo formą ištepkite riebalais ir pabarstykite miltais.

Ištirpinkite sviestą ir leiskite jam atvėsti. Išplakite kiaušinius, cukraus miltelius ir sirupą, kol masė bus puri. Atskirame inde sumaišykite miltus, kepimo miltelius, vanilinį cukrų ir citrinos žievelę. Gautą masę sumaišykite su kiaušinių mase. Pilkite sviestą, pieną ir maišykite, kol masė bus vienalytė. Viską supilkite į kepimo formą ir kepkite 50–60 min.

Receptą sukūrė

Dansukker