Sudedamosios dalys
100 g sviesto arba margarino, atšildyto iki kambario temperatūros
150 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
240 g kvietinių miltų
20 g vanilinio cukraus
10 g kepimo miltelių
3 g druskos
1 kiaušinis
100 g neriebios grietinėlės
Įdarui
60 g sviesto arba margarino, atšildyto iki kambario temperatūros
180 g „Dansukker“ cukraus miltelių
150 g tepamojo varškės sūrio
75 g uogų, pvz., aviečių arba šilauogių
Paruošimo instrukcijos
Išsukite sviestą su cukrumi iki vienalytės masės. Supilkite sausus produktus. Kiaušinius išplakite su neriebia grietinėle iki vienalytės masės. Masę sudėkite į konditerinį maišelį ir ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos išspauskite penkių centų dydžio kauburėlius. Jei neturite konditerinio maišelio, kauburėlius iš tešlos galite formuoti šaukštu. Kepkite įkaitintos iki 175 °C temperatūros orkaitės centrinėje dalyje maždaug 8 minutes. Stebėkite, kad neapdegtų sausainių kraštai. Palikite atvėsti ant grotelių. Sumaišykite įdarui skirtus produktus. Pusę įdaro užtepkite ant sausainių. Likusius sausainius dėkite ant įdaro. Patiekite šviežiai pagaminus.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?


Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.

Kalėdų pyragaičiai
Kalėdiniai pyragaičiai puikiai tinka ne tik patiekti ant staltiese pakloto desertų stalo, bet ir gražiai supakuoti jie gali virti nuostabia dovana.

Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.


Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.