Vasaros džiaugsmai

Apie 50 vienetų

Įvertinimas (0 vnt)

Sudedamosios dalys

100 g sviesto arba margarino, atšildyto iki kambario temperatūros
150 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
240 g kvietinių miltų
20 g vanilinio cukraus
10 g kepimo miltelių
3 g druskos
1 kiaušinis
100 g neriebios grietinėlės

Įdarui
60 g sviesto arba margarino, atšildyto iki kambario temperatūros
180 g „Dansukker“ cukraus miltelių
150 g tepamojo varškės sūrio
75 g uogų, pvz., aviečių arba šilauogių

Paruošimo instrukcijos

Išsukite sviestą su cukrumi iki vienalytės masės. Supilkite sausus produktus. Kiaušinius išplakite su neriebia grietinėle iki vienalytės masės. Masę sudėkite į konditerinį maišelį ir ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos išspauskite penkių centų dydžio kauburėlius. Jei neturite konditerinio maišelio, kauburėlius iš tešlos galite formuoti šaukštu. Kepkite įkaitintos iki 175 °C temperatūros orkaitės centrinėje dalyje maždaug 8 minutes. Stebėkite, kad neapdegtų sausainių kraštai. Palikite atvėsti ant grotelių. Sumaišykite įdarui skirtus produktus. Pusę įdaro užtepkite ant sausainių. Likusius sausainius dėkite ant įdaro. Patiekite šviežiai pagaminus.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kalėdų kepiniai

Atėjo kalėdinių kepinių metas. Siūlome nustebinti savo artimuosius.

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.

Kalėdų pyragaičiai

Kalėdiniai pyragaičiai puikiai tinka ne tik patiekti ant staltiese pakloto desertų stalo, bet ir gražiai supakuoti jie gali virti nuostabia dovana.

Dovanų idėjos

Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių. 

Kalėdų desertai

Žiemos viduryje pakvimpa apelsinais ir šafranu.

Kalėdiniai gėrimai

Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.