Sudedamosios dalys
Šokoladiniai putėsiai
150 g juodojo šokolado
4 šaukštai „Dansukker“ šviesiojo sirupo
300 ml plakamosios grietinėlės
3 kiaušiniai (trynius atskirkite nuo baltymų)
Kreminio sūrio sluoksnis
200 g kreminio sūrio
60 g „Dansukker“ cukraus miltelių
2 šaukštai citrinų kremo
Marinuotos braškės
150 g braškių
1 žaliosios citrinos sultys ir žievelė
2 šaukštai „Dansukker“ šviesiojo sirupo
Papildomi produktai
6–8 avižiniai sausainiai
Paruošimo instrukcijos
Šokoladiniai putėsiai
Dubenėlyje virš vandens ištirpinkite šokoladą, supilkite šviesųjį sirupą.
Iki standumo išplakite grietinėlę. Atidėkite į šalį.
Atskirkite trynius nuo baltymų. Baltymus išplakite iki standžių putų. Atidėkite į šalį.
Lengvai paplakite trynius ir supilkite į šokoladą.
Šokoladą supilkite į plaktą grietinėlę, tuomet sudėkite baltymus. Padėkite į šaldytuvą, kad atvėstų.
Kreminis sūris
Išplakite kreminį sūrį, cukraus miltelius ir citrinų kremą.
Marinuotos braškės
Pašalinkite uogų kotelius ir lapelius. Uogas supjaustykite. Nulupkite žaliąją citriną, išspauskite sultis. Žievelę ir sultis sumaišykite su uogomis, supilkite šviesųjį sirupą.
Sluoksniavimas
Sutrupinkite avižinius sausainius. Į stiklines sluoksniais sudėkite putėsius, kreminio sūrio mišinį, uogas ir sutrupintus sausainius. Papuoškite uogomis.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Marinuotos daržovės ir vaisiai
Konservuotos vasaros daržovės ilgam išsaugos vasaros skonį. Marinuotas daržoves patiekite prie grilio patiekalų ar mėsos.

Visų mėgstami obuoliai
Vieni paskutinių vasarą prinokstančių vaisių - tai mūsų mėgstami obuoliai. O čia mes surinkome savo geriausius receptus, kuriuose pagrindinis ingredientas yra šis nuostabus vaisius.

Mėlynės – geriausios miško uogos
Mėlynės yra vis dėlto geriausios miško uogos. Mėlynių sezonas paprastai prasideda liepos mėnesį ir tęsiasi iki rudens. Pasirūpinkite miško mėlynių atsargomis ir kepkite pyragus, gaminkite uogienes arba kompotus.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado.

Gervuogės - aviečių pusseserės
Gervuogės idealiai tinka kepiniams, ledams, uogienėms bei kompotams, o jomis papuošti patiekalai atrodo išties prabangiai.

Čatnis - prieskoningas pagardas
Visi čatniai skirstomi į saldžiuosius ir aštriuosius. Gaminant čatnius gali būti naudojami įvairūs vaisiai ir daržovės. Jie troškinami ir paskaninami cukrumi, druska ir prieskoniais.