Vasariškas čatnis

Vasariškas čatnis
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

  • 250 g vyšnių
  • 250 g pomidorų
  • 1 svogūnas
  • 2 česnakų skiltelės
  • Aliejaus
  • 1/4 šviežios raudonos aitriosios paprikos
  • 40 g balzaminio acto
  • 1 šaukštelis druskos
  • 1 žiupsnelis juodųjų pipirų
  • 75 g „Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus
  • 75 g „Dansukker“ cukraus marmeladams

Vyšnias nuplaukite, išimkite kauliukus. Pomidorus nuplikykite vandeniu, nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Svogūną ir česnaką nulupkite, supjaustykite ir pakepkite keptuvėje su aliejumi. Nuplaukite, pašalinkite sėklas ir smulkiai supjaustykite aitriąją papriką.

Visus ingredientus sumaišykite prikaistuvyje ir virkite 30 min., nuolatos pamaišydami.

Nuimkite nuo ugnies. Čatnį supilkite į švarius stiklainius. Uždarykite. Laikykite vėsioje vietoje.

Receptą sukūrė

Dansukker