Vaniliniai žiedai

75 vnt.

Įvertinimas (0 vnt)

Sudedamosios dalys

800 g kvietinių miltų
375 g sviesto
300 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“ arba nerafinuoto cukranendrių cukraus
250 ml migdolų
1 kiaušinis
2 šaukšteliai „Dansukker“ vanilinio cukraus su natūralia vanile

Paruošimo instrukcijos

Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C.
Į miltus sutarkuokite sviestą. Sudėkite cukrų ir vanilinį cukrų.
Nuplikykite, nulupkite ir sumalkite migdolus. Įmaišykite migdolų masę į tešlą, įmuškite kiaušinį. Tešlą gerai suminkykite, palikite 1 valandai šaldytuve. Suformuokite žiedus, sudėkite juos ant kepimo popieriumi padengtos skardos. Kepkite orkaitės viduryje apie 10 minučių. Palikite ant grotelių atvėsti.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Imbieriniai sausainiai

Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas?

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.

Kalėdų kepiniai

Atėjo kalėdinių kepinių metas. Siūlome nustebinti savo artimuosius.

Kalėdų pyragaičiai

Kalėdiniai pyragaičiai puikiai tinka ne tik patiekti ant staltiese pakloto desertų stalo, bet ir gražiai supakuoti jie gali virti nuostabia dovana.

Dovanų idėjos

Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių. 

Kalėdų desertai

Žiemos viduryje pakvimpa apelsinais ir šafranu.