Sudedamosios dalys
800 g kvietinių miltų
375 g sviesto
300 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“ arba nerafinuoto cukranendrių cukraus
250 ml migdolų
1 kiaušinis
2 šaukšteliai vanilinio cukraus
Gaminimo eiga
Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C.
Į miltus sutarkuokite sviestą. Sudėkite cukrų ir vanilinį cukrų.
Nuplikykite, nulupkite ir sumalkite migdolus. Įmaišykite migdolų masę į tešlą, įmuškite kiaušinį. Tešlą gerai suminkykite, palikite 1 valandai šaldytuve. Suformuokite žiedus, sudėkite juos ant kepimo popieriumi padengtos skardos. Kepkite orkaitės viduryje apie 10 minučių. Palikite ant grotelių atvėsti.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Uogienės ir marmeladai su vasaros gėrybėmis
Išsaugokite dalelę vasaros žiemai ir išsivirkite uogienės ir marmelado pagal mūsų nuostabius receptus. Naudojant „Dansukker“ cukrų uogienėms ir cukrų marmeladams ypatingai paprasta pagaminti naminę uogienę.
Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!
Vasaros uogos kepiniams
Kepkite su vasaros uogomis. Dalinamės mūsų kepinių su uogomis receptais.
Marinuotos daržovės ir vaisiai
Konservuotos vasaros daržovės ilgam išsaugos vasaros skonį. Marinuotas daržoves patiekite prie grilio patiekalų ar mėsos. Štai keletas marinuotų gėrybių receptų.
Slyvos
Slyvos puikiai tinka gaminant desertus ir marmeladus. Naminį slyvų marmeladą arba čatnį patiekite prie sūrio. Taip pat išbandykite mūsų nuostabų slyvų pyragą!
Vaisiai ir uogos butelyje
Išsivirti sultis yra daug paprasčiau, nei galvojote. Pasisemkite įkvėpimo iš mūsų nuostabių receptų.