Vaniliniai ledai

Naminiai vaniliniai ledai gali atrodyti paprastai, bet jie pasižymi ypatingu skoniu. Be to, ledus galima patiekti su dauguma ledų priedų. Patiekite vanilinius ledus su šviežiomis uogomis, vaisiais ar šokoladiniu užpilu.

Maždaug 1 litras

90 minučių

Įvertinimas (3 vnt)

Sudedamosios dalys

8 kiaušinių tryniai
130–170 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
1 a. šaukštelis vanilinio cukraus
400 ml pieno
300 ml plakamosios grietinėlės
280 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo

Paruošimo instrukcijos

Dubenyje sumaišykite kiaušinių trynius, cukrų ir vanilinį cukrų.

Prikaistuvyje užvirinkite pieną, grietinėlę ir šviesųjį sirupą. Į karšto pieno mišinį įplakite kiaušinių plakinį.

Perkoškite per smulkų sietelį ir palikite atvėsti. Mišinį išsukite ir supilkite į stačiakampę, maždaug 18 x 25 cm formą, ir šaldykite ne trumpiau kaip 5 valandas.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Marinuotos daržovės ir vaisiai

Konservuotos vasaros daržovės ilgam išsaugos vasaros skonį. Marinuotas daržoves patiekite prie grilio patiekalų ar mėsos.

Visų mėgstami obuoliai

Vieni paskutinių vasarą prinokstančių vaisių - tai mūsų mėgstami obuoliai. O čia mes surinkome savo geriausius receptus, kuriuose pagrindinis ingredientas yra šis nuostabus vaisius.

Mėlynės – geriausios miško uogos

Mėlynės yra vis dėlto geriausios miško uogos. Mėlynių sezonas paprastai prasideda liepos mėnesį ir tęsiasi iki rudens. Pasirūpinkite miško mėlynių atsargomis ir kepkite pyragus, gaminkite uogienes arba kompotus.

Uogienės ir sultys

Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado.

Gervuogės - aviečių pusseserės

Gervuogės idealiai tinka kepiniams, ledams, uogienėms bei kompotams, o jomis papuošti patiekalai atrodo išties prabangiai.

Čatnis - prieskoningas pagardas

Visi čatniai skirstomi į saldžiuosius ir aštriuosius. Gaminant čatnius gali būti naudojami įvairūs vaisiai ir daržovės. Jie troškinami ir paskaninami cukrumi, druska ir prieskoniais.