Vanilės ir apelsinų skonio kanelės

Įvertinimas (13 vnt)

Sudedamosios dalys

Žavūs prancūziški pyragaičiai
20 4,5 cm skersmens kanelių formelių

50 g sviesto
500 ml pieno
1 arbatinis šaukštelis jūros druskos
240 g „Dansukker“ cukraus miltelių
4 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
90 g miltų
2 kiaušiniai
2 kiaušinių tryniai
3 valgomieji šaukštai tamsiojo romo
1 valgomasis šaukštas „Dansukker“ cukraus „Farinas“
1 apelsino žievelė
25 g sviesto ir 25 g bičių vaško formelėms patepti

Gaminimo eiga

1 diena

Prikaistuvyje sumaišykite sviestą, pieną ir druską. Įmaišykite cukraus miltelius ir vanilinį cukrų. Pieno mišinį pašildykite, bet neužvirkite. Nuimkite prikaistuvį nuo ugnies ir leiskite atvėsti. Suberkite miltus į dubenį per rėtį. Išplakite kiaušinius ir trynius šakute. Supilkite kiaušinius į miltus ir gumine mentele įmaišykite paruoštą pieną. Supilkite romą, cukrų „Farinas“, įtarkuokite apelsino žievelę ir išmaišykite. Uždenkite dubenį maistine plėvele ir palikite bent 24 valandoms šaldytuve.


2 diena

Įkaitinkite orkaitę iki 250 °C. Ant mažos ugnies prikaistuvyje ištirpinkite sviestą ir bičių vašką formelėms, tada trumpai pašildykite formeles orkaitėje. Patepkite ir apverskite formeles taip, kad jos truputį lašėtų ir įdėkite atšaldyti 10 minučių. Paruoštą mišinį į formeles pilkite palikdami 5 mm neužpildytus. Dėkite formeles į orkaitę ir sumažinkite temperatūrą iki 175 °C. Kepkite 60–90 minučių. Kanelės turėtų būti auksinės spalvos iš išorės ir kreminės spalvos viduje. Baigę kepti išimkite visas kaneles iš formelių. Sudėkite atskirai vieną nuo kitos, kad nesusitrintų.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Triufeliai „Akys“

Helovinas

Leiskite vaikams persirengti ir nustebinkite juos gardžiais saldumynais.

Čatnis

Čatnis - prieskoningas pagardas

Visi čatniai skirstomi į saldžiuosius ir aštriuosius. Gaminant čatnius gali būti naudojami įvairūs vaisiai ir daržovės. Jie troškinami ir paskaninami cukrumi, druska ir prieskoniais. Sukūrėme čatnių receptų, kviečiame juos išbandyti!

Traškus obuolių pyragas

Visų mėgstami obuoliai

Vieni paskutinių vasarą prinokstančių vaisių - tai mūsų mėgstami obuoliai. O čia mes surinkome savo geriausius receptus, kuriuose pagrindinis ingredientas yra šis nuostabus vaisius.

Šokoladiniai makarunai

Gardus šokoladas

Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus. Saldumynai puikiai tiks jaukiai leidžiant žiemos vakarą prie arbatos puodelio.

Slyvų pyragas

Slyvos

Slyvos puikiai tinka gaminant desertus ir marmeladus. Naminį slyvų marmeladą arba čatnį patiekite prie sūrio. Taip pat išbandykite mūsų nuostabų slyvų pyragą!

Tiramisu sūrio pyragas

Sūrio pyragas

Kodėl gi vakarėlyje vietoj torto nepatiekus kreminio ir rūgštaus sūrio pyrago? Sūrio pyragas gali būti įvairių variantų, formų bei skonių. Išbandykite mini arba daugiasluosknius sūrio pyragaičius. Visada laimėsite, jei pyragas bus aviečių, karamelės ar citrinų skonio!