Sudedamosios dalys
150 g braškių
150 g aviečių
150 g agrastų
150 g raudonųjų serbentų
150 g juodųjų serbentų
700 g „Dansukker“ cukraus uogienėms
100 ml romo
Paruošimo instrukcijos
Nuplaukite ir atrinkite uogas. Braškes ir agrastus padalykite pusiau. Į prikaistuvį sudėkite visas uogas ir cukrų uogienėms. Palikite nakčiai, kad išsiskirtų uogų sultys. Užvirkite ir virkite ant lėtos ugnies 10 minučių.
Nukelkite nuo viryklės ir maišydami supilkite romą. Nugriebkite putas. Supilkite į šiltus, sterilius stiklainius. Uždarykite. Laikykite vėsioje vietoje.
Nurodytosios uogos yra tik rekomenduojamos. Vietoj jų galite naudoti kitas uogas arba smulkintus vaisius.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Velykų skanėstai
Čia rasite kepinių, saldumynų ir desertų tikrai smagiam Velykų savaitgaliui.

Kepiniai su citrinomis ir apelsinais
Citrusiniai vaisiai gaivina ir suteikia rūgštumo, bet nuostabiai dera su kitais skoniais, pvz., šokolado.

Blynai
Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.

Citrusinių vaisių metas
Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.

Gerai sušildo, kai šalta
Karšti gėrimai puikiai tinka visais mūsų niūraus šiaurės klimato metų laikais. Tačiau labiausiai šiluma vertinama prasidėjus rudens šalčiams ir žiemą.

Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.