Vaisių uogienė su romu

Apie 1 1/2 litro

Įvertinimas (0 vnt)

Sudedamosios dalys

150 g braškių
150 g aviečių
150 g agrastų
150 g raudonųjų serbentų
150 g juodųjų serbentų
700 g „Dansukker“ cukraus uogienėms
100 ml romo

Gaminimo eiga

Nuplaukite ir atrinkite uogas. Braškes ir agrastus padalykite pusiau. Į prikaistuvį sudėkite visas uogas ir cukrų uogienėms. Palikite nakčiai, kad išsiskirtų uogų sultys. Užvirkite ir virkite ant lėtos ugnies 10 minučių.
Nukelkite nuo viryklės ir maišydami supilkite romą. Nugriebkite putas. Supilkite į šiltus, sterilius stiklainius. Uždarykite. Laikykite vėsioje vietoje.

Nurodytosios uogos yra tik rekomenduojamos. Vietoj jų galite naudoti kitas uogas arba smulkintus vaisius.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Velykiniai skanėstai „Rocky Road“

Velykų skanėstai

Čia rasite kepinių, saldumynų ir desertų tikrai smagiam Velykų savaitgaliui.

Blondies pyragaičiai su agrastų marmeladu

Kepiniai skardoje

Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.

Šokoladinė kava

Gerai sušildo, kai šalta

Žemiau rasite įvairių arbatos, kavos ir karšto šokolado gėrimų variantų. Receptai skirti visiems gyvenimo atvejams: susipylę į termosus gėrimus galite pasiimti į išvyką, mėgautis jais namuose, ryte, po pietų arba vakare.

Blynai su obuolių kompotu ir citrinų skonio grietinėle

Blynai

Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.

Apelsinų marmeladas

Citrusinių vaisių metas

Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.

Šokoladinis pyragas

Gardus šokoladas

Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus. Saldumynai puikiai tiks jaukiai leidžiant žiemos vakarą prie arbatos puodelio.