Sudedamosios dalys
2–3 citrusiniai vaisiai
85 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
150 ml vandens
70 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
Papuošimui
„Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
Paruošimo instrukcijos
Nuplautų citrusinių vaisių žieveles supjaustykite ilgomis, plonomis juostelėmis ir pašalinkite baltą kartų minkštimą. Juosteles plonai susmulkinkite.
Į prikaistuvį supilkite vandenį, sudėkite žieveles ir užvirkite. Pavirkite apie 5 min., tada nukoškite vandenį. Apvirkite dar kartą.
Prikaistuvyje užvirkite cukrų, vandenį ir cukraus sirupą. Sudėkite žievelės ir kaitinkite ant lėtos ugnies apie 15 min. arba tol, kol mišinys sutirštės.
Prikaistuvį nuimkite nuo ugnies ir palikite atvėsti. Žieveles po vieną apvoliokite cukruje.
Patarimas
Vaisių žievelių nuoviras puikiai tiks gėrimams ruošti arba desertams užpilti.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Vasaros pusryčiai
Sukūrėme receptų jūsų ramiems ir nuostabiems vasaros pusryčiams. Su kuo norėtumėte pradėti dieną?

Rabarbarų gaminiai
Rabarbarų pyragas – tai klasika. Kodėl gi dabar neišsispaudus rabarbarų sulčių ar neišvirus rabarbarų kompoto?

Gaivieji vasaros gėrimai
Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.

Sūrio pyragas
Kodėl gi vakarėlyje vietoj torto nepatiekus kreminio ir rūgštaus sūrio pyrago? Sūrio pyragas gali būti įvairių variantų, formų bei skonių.

Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.