Sudedamosios dalys
100 g margarino
75 ml pieno
150 ml „Dansukker“ cukranendrių cukraus „Demerara“
2 kiaušiniai
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
1,5 valgomasis šaukštas bulvių krakmolo
1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
250 ml kvietinių miltų
Glajui
500 ml „Dansukker“ cukraus miltelių
1 valgomasis šaukštas ištirpinto margarino
1–2 valgomieji šaukštai vandens
valgomųjų dažų
Paruošimo instrukcijos
Ištirpinkite margariną ir supilkite pieną. Pašildykite, bet neužvirinkite. Išplakite kiaušinius su cukrumi. Sumaišykite kvietinius miltus su kepimo milteliais, krakmolu ir vaniliniu cukrumi, tada sumaišykite su pienu ir margarinu bei su plaktais kiaušiniais. Palikite tešlą nakčiai šaldytuve, kad jūsų keksai būtų itin iškilūs ir švelnūs. Tešlą išpilkite į popierines kepimo formas ar į specialias formeles keksams kepti. Kepkite orkaitės viduryje 225 °C temperatūroje apie 12 minučių.
Sumaišykite cukraus miltelius, margariną ir vandenį iki vientisos masės. Padalykite ir pagal skonį nudažykite glajų. Papuoškite sausainius glajumi. Palikite išdžiūti. Papuoškite pagal skonį.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Vasaros pusryčiai
Sukūrėme receptų jūsų ramiems ir nuostabiems vasaros pusryčiams. Su kuo norėtumėte pradėti dieną?

Rabarbarų gaminiai
Rabarbarų pyragas – tai klasika. Kodėl gi dabar neišsispaudus rabarbarų sulčių ar neišvirus rabarbarų kompoto?

Gaivieji vasaros gėrimai
Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.

Sūrio pyragas
Kodėl gi vakarėlyje vietoj torto nepatiekus kreminio ir rūgštaus sūrio pyrago? Sūrio pyragas gali būti įvairių variantų, formų bei skonių.

Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.