Vaflių vamzdeliai su sviestiniu bruknių kremu

20–25 vnt.

Įvertinimas (1 vnt)

Sudedamosios dalys

150 ml lydyto sviesto
135 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
180 g miltų
300 ml mineralinio arba paprasto vandens

Sviestinis kremas
200 g sviesto
300 g „Dansukker“ cukraus miltelių
3 šaukštai bruknių miltelių arba bruknių uogienės
100 g kreminio sūrio

Paruošimo instrukcijos

Sumaišykite sviestą, cukrų ir miltus, kad gautumėte vientisą tešlą. Po truputį atskieskite vandeniu. Įkaitinkite vaflinę (prieš pradėdami kepdami, gerai patepkite riebalais). Į vaflinę pilkite maždaug 1 šaukštą tešlos. Suspauskite vaflinę ir kepkite 1–3 min. (priklausomai nuo temperatūros). Išimkite kepimo mentele ir greitai suvyniokite.

Sviestinis kremas
Gerai išsukite sviestą. Berkite cukraus miltelius ir bruknių miltelius, dėkite kreminį sūrį. Dar šiek tiek paplakite. Kremą sukrėskite į kremo maišelį ir išspauskite į vaflių vamzdelius.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Valentinas kviečia prie stalo

Iš tiesų Meilės diena tęsiasi visus metus. Tačiau būtent vasario 14 d. meilei skiriamas ypatingas dėmesys. Tada kaip tik yra tinkama proga paruošti gardėsių.

Žiemos iškyla

Gražią žiemos dieną visų nuotaika būna tiesiog puiki! Tačiau linksmybėms lauke reikia daug energijos.

Blynai

Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.

Citrusinių vaisių metas

Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.

Gerai sušildo, kai šalta

Karšti gėrimai puikiai tinka visais mūsų niūraus šiaurės klimato metų laikais. Tačiau labiausiai šiluma vertinama prasidėjus rudens šalčiams ir žiemą.

Gardus šokoladas

Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.