Sudedamosios dalys
150 ml lydyto sviesto
135 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
180 g miltų
300 ml mineralinio arba paprasto vandens
Sviestinis kremas
200 g sviesto
300 g „Dansukker“ cukraus miltelių
3 šaukštai bruknių miltelių arba bruknių uogienės
100 g kreminio sūrio
Paruošimo instrukcijos
Sumaišykite sviestą, cukrų ir miltus, kad gautumėte vientisą tešlą. Po truputį atskieskite vandeniu. Įkaitinkite vaflinę (prieš pradėdami kepdami, gerai patepkite riebalais). Į vaflinę pilkite maždaug 1 šaukštą tešlos. Suspauskite vaflinę ir kepkite 1–3 min. (priklausomai nuo temperatūros). Išimkite kepimo mentele ir greitai suvyniokite.
Sviestinis kremas
Gerai išsukite sviestą. Berkite cukraus miltelius ir bruknių miltelius, dėkite kreminį sūrį. Dar šiek tiek paplakite. Kremą sukrėskite į kremo maišelį ir išspauskite į vaflių vamzdelius.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Marinuotos daržovės ir vaisiai
Konservuotos vasaros daržovės ilgam išsaugos vasaros skonį. Marinuotas daržoves patiekite prie grilio patiekalų ar mėsos.

Visų mėgstami obuoliai
Vieni paskutinių vasarą prinokstančių vaisių - tai mūsų mėgstami obuoliai. O čia mes surinkome savo geriausius receptus, kuriuose pagrindinis ingredientas yra šis nuostabus vaisius.

Mėlynės – geriausios miško uogos
Mėlynės yra vis dėlto geriausios miško uogos. Mėlynių sezonas paprastai prasideda liepos mėnesį ir tęsiasi iki rudens. Pasirūpinkite miško mėlynių atsargomis ir kepkite pyragus, gaminkite uogienes arba kompotus.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado.

Gervuogės - aviečių pusseserės
Gervuogės idealiai tinka kepiniams, ledams, uogienėms bei kompotams, o jomis papuošti patiekalai atrodo išties prabangiai.

Čatnis - prieskoningas pagardas
Visi čatniai skirstomi į saldžiuosius ir aštriuosius. Gaminant čatnius gali būti naudojami įvairūs vaisiai ir daržovės. Jie troškinami ir paskaninami cukrumi, druska ir prieskoniais.