Uogų daikiris

Uogų daikiris – vasariškas ir prabangus skonis. Gėrimą patiekite taip, kaip norisi: su uogų ledukais, romu, gazuotu vandeniu, mėtų arba melisų lapeliais!

2 taurės

apie 20 minučių + 3 valandos šaldiklyje

Įvertinimas (0 st)

Sudedamosios dalys

Ledo kubeliai su uogomis
200 g uogų (100 g tyrės)
70 ml vandens
40 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“

Uogų daikiris
1 ledukų formelė
200 ml gazuoto vandens
100 ml šviesiojo romo
Mėtų arba melisų lapelių

Paruošimo instrukcijos

Į prikaistuvį supilkite uogių tyrę, sudėkite kitus produktus ir užvirkite.

Maišykite, kol cukraus kristalai ištirps. Palaukite, kol atvės. Tada supilkite į ledukų formelę. Palaikykite šaldiklyje bent 3 valandas.

Visas sudedamąsias dalis sudėkite į maišytuvą ir plakite, kol ledo kubeliai bus sutraiškyti. Jeigu maišytuvo neturite, ledo kubelius kartu su kitomis sudedamosiomis dalimis galite sutrinti grūstuve.

Supilkite į dvi taures. Jei norite, galite papuošti mėtų ar melisų lapeliais.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Imbieriniai sausainiai

Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas?

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.

Kalėdų kepiniai

Atėjo kalėdinių kepinių metas. Siūlome nustebinti savo artimuosius.

Kalėdų pyragaičiai

Kalėdiniai pyragaičiai puikiai tinka ne tik patiekti ant staltiese pakloto desertų stalo, bet ir gražiai supakuoti jie gali virti nuostabia dovana.

Dovanų idėjos

Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių. 

Kalėdų desertai

Žiemos viduryje pakvimpa apelsinais ir šafranu.