Sudedamosios dalys
Ledo kubeliai su uogomis
200 g uogų (100 g tyrės)
70 ml vandens
40 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
Uogų daikiris
1 ledukų formelė
200 ml gazuoto vandens
100 ml šviesiojo romo
Mėtų arba melisų lapelių
Paruošimo instrukcijos
Į prikaistuvį supilkite uogių tyrę, sudėkite kitus produktus ir užvirkite.
Maišykite, kol cukraus kristalai ištirps. Palaukite, kol atvės. Tada supilkite į ledukų formelę. Palaikykite šaldiklyje bent 3 valandas.
Visas sudedamąsias dalis sudėkite į maišytuvą ir plakite, kol ledo kubeliai bus sutraiškyti. Jeigu maišytuvo neturite, ledo kubelius kartu su kitomis sudedamosiomis dalimis galite sutrinti grūstuve.
Supilkite į dvi taures. Jei norite, galite papuošti mėtų ar melisų lapeliais.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Velykų skanėstai
Čia rasite kepinių, saldumynų ir desertų tikrai smagiam Velykų savaitgaliui.

Kepiniai su citrinomis ir apelsinais
Citrusiniai vaisiai gaivina ir suteikia rūgštumo, bet nuostabiai dera su kitais skoniais, pvz., šokolado.

Blynai
Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.

Citrusinių vaisių metas
Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.

Gerai sušildo, kai šalta
Karšti gėrimai puikiai tinka visais mūsų niūraus šiaurės klimato metų laikais. Tačiau labiausiai šiluma vertinama prasidėjus rudens šalčiams ir žiemą.

Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.