Sudedamosios dalys
Ledo kubeliai su uogomis
200 g uogų (100 g tyrės)
70 ml vandens
40 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
Uogų daikiris
1 ledukų formelė
200 ml gazuoto vandens
100 ml šviesiojo romo
Mėtų arba melisų lapelių
Gaminimo eiga
Į prikaistuvį supilkite uogių tyrę, sudėkite kitus produktus ir užvirkite.
Maišykite, kol cukraus kristalai ištirps. Palaukite, kol atvės. Tada supilkite į ledukų formelę. Palaikykite šaldiklyje bent 3 valandas.
Visas sudedamąsias dalis sudėkite į maišytuvą ir plakite, kol ledo kubeliai bus sutraiškyti. Jeigu maišytuvo neturite, ledo kubelius kartu su kitomis sudedamosiomis dalimis galite sutrinti grūstuve.
Supilkite į dvi taures. Jei norite, galite papuošti mėtų ar melisų lapeliais.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Čatnis - prieskoningas pagardas
Visi čatniai skirstomi į saldžiuosius ir aštriuosius. Gaminant čatnius gali būti naudojami įvairūs vaisiai ir daržovės. Jie troškinami ir paskaninami cukrumi, druska ir prieskoniais. Sukūrėme čatnių receptų, kviečiame juos išbandyti!
Visų mėgstami obuoliai
Vieni paskutinių vasarą prinokstančių vaisių - tai mūsų mėgstami obuoliai. O čia mes surinkome savo geriausius receptus, kuriuose pagrindinis ingredientas yra šis nuostabus vaisius.
Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus. Saldumynai puikiai tiks jaukiai leidžiant žiemos vakarą prie arbatos puodelio.
Slyvos
Slyvos puikiai tinka gaminant desertus ir marmeladus. Naminį slyvų marmeladą arba čatnį patiekite prie sūrio. Taip pat išbandykite mūsų nuostabų slyvų pyragą!
Sūrio pyragas
Kodėl gi vakarėlyje vietoj torto nepatiekus kreminio ir rūgštaus sūrio pyrago? Sūrio pyragas gali būti įvairių variantų, formų bei skonių. Išbandykite mini arba daugiasluosknius sūrio pyragaičius. Visada laimėsite, jei pyragas bus aviečių, karamelės ar citrinų skonio!