Uogienė arba marmeladas iš pasirinktų vaisių ar uogų

apie 1,5 l
Uogienė arba marmeladas iš pasirinktų vaisių ar uogų
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

1 kg (2 l) uogų arba vaisių
500 g „Dansukker“ uogienių cukraus

Marmeladas iš pasirinktų vaisių ar uogų
apie 1,5 l
1 kg (2 l) uogų ir vaisių
1 kg „Dansukker“ uogienių cukraus

Vaisius arba uogas nuplaukite, perrinkite. Supjaustytus gabalėliais didelius vaisius ir uogas bei uogienių cukrų suberkite į puodą. Masei užvirus, pavirkite 5 minutes, atsižvelgdami į tai, kokio kietumo yra vaisiai arba uogos. Puodą nukelkite nuo viryklės ir nugriebkite putas. Išpilstykite į šiltus, gerai išplautus stiklainius. Uždarykite.

Receptą sukūrė

Dansukker