Trupininis pyragas su kriaušėmis

8 porcijos

Įvertinimas (0 vnt)

Sudedamosios dalys

Trupininei tešlai
150 g sviesto arba margarino
75 ml „Dansukker“ cukranendrių cukraus „Demerara“
3 valgomieji šaukštai „Dansukker“ šviesiojo sirupo
1 valgomasis šaukštas vanilinio cukraus
200 ml kvietinių miltų
200 ml avižinių dribsnių
100 g smulkintų lazdynų riešutų

500 g luptų šviežių kriaušių be kauliukų
sviesto arba margarino formai sutepti

Paruošimo instrukcijos

Sviestą arba margariną ištirpinkite puode. Nuimkite puodą nuo kaitvietės ir įmaišykite kitas trupininės tešlos sudedamąsias dalis. Sutepkite pyrago formą. Supjaustykite kriaušes ir padėkite ant formos dugno. Trupininę tešlą sudėkite ant kriaušių. Kepkite 200 °C orkaitėje apie 20 minučių. Pyragą patiekite šiltą, pagardinkite trupučiu plaktos grietinėlės arba ledais.

Kriaušes galima pakeisti obuoliais.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Pasigaminkite naminių ledų

Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Vasaros pusryčiai

Sukūrėme receptų jūsų ramiems ir nuostabiems vasaros pusryčiams. Su kuo norėtumėte pradėti dieną?

Rabarbarų gaminiai

Rabarbarų pyragas – tai klasika. Kodėl gi dabar neišsispaudus rabarbarų sulčių ar neišvirus rabarbarų kompoto?

Gaivieji vasaros gėrimai

Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.

Sūrio pyragas

Kodėl gi vakarėlyje vietoj torto nepatiekus kreminio ir rūgštaus sūrio pyrago? Sūrio pyragas gali būti įvairių variantų, formų bei skonių.

Gardus šokoladas

Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.