Sudedamosios dalys
Trupininei tešlai
150 g sviesto arba margarino
75 ml „Dansukker“ cukranendrių cukraus „Demerara“
3 valgomieji šaukštai „Dansukker“ šviesiojo sirupo
1 valgomasis šaukštas vanilinio cukraus
200 ml kvietinių miltų
200 ml avižinių dribsnių
100 g smulkintų lazdynų riešutų
500 g luptų šviežių kriaušių be kauliukų
sviesto arba margarino formai sutepti
Gaminimo eiga
Sviestą arba margariną ištirpinkite puode. Nuimkite puodą nuo kaitvietės ir įmaišykite kitas trupininės tešlos sudedamąsias dalis. Sutepkite pyrago formą. Supjaustykite kriaušes ir padėkite ant formos dugno. Trupininę tešlą sudėkite ant kriaušių. Kepkite 200 °C orkaitėje apie 20 minučių. Pyragą patiekite šiltą, pagardinkite trupučiu plaktos grietinėlės arba ledais.
Kriaušes galima pakeisti obuoliais.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Čatnis - prieskoningas pagardas
Visi čatniai skirstomi į saldžiuosius ir aštriuosius. Gaminant čatnius gali būti naudojami įvairūs vaisiai ir daržovės. Jie troškinami ir paskaninami cukrumi, druska ir prieskoniais. Sukūrėme čatnių receptų, kviečiame juos išbandyti!
Visų mėgstami obuoliai
Vieni paskutinių vasarą prinokstančių vaisių - tai mūsų mėgstami obuoliai. O čia mes surinkome savo geriausius receptus, kuriuose pagrindinis ingredientas yra šis nuostabus vaisius.
Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus. Saldumynai puikiai tiks jaukiai leidžiant žiemos vakarą prie arbatos puodelio.
Slyvos
Slyvos puikiai tinka gaminant desertus ir marmeladus. Naminį slyvų marmeladą arba čatnį patiekite prie sūrio. Taip pat išbandykite mūsų nuostabų slyvų pyragą!
Sūrio pyragas
Kodėl gi vakarėlyje vietoj torto nepatiekus kreminio ir rūgštaus sūrio pyrago? Sūrio pyragas gali būti įvairių variantų, formų bei skonių. Išbandykite mini arba daugiasluosknius sūrio pyragaičius. Visada laimėsite, jei pyragas bus aviečių, karamelės ar citrinų skonio!