Sudedamosios dalys
200 g juodojo šokolado
4 valgomieji šaukštai grietinėlės
200 ml „Dansukker“ cukraus miltelių
200 ml kokosų drožlių, galima skrudintų
Papuošti
200 g baltojo šokolado
saldainių
25 g juodojo šokolado
Gaminimo eiga
Ištirpinkite juodąjį šokoladą virš garų. Nuimkite šokoladą nuo garų ir įmaišykite į jį cukraus miltelius ir grietinėlę. Įberkite kokosų drožles. Padėkite į vėsią vietą 2 valandoms.
Ištirpinkite baltąjį šokoladą virš garų. Suformuokite iš triufelių masės rutuliukus ir pamirkykite juos į ištirpintą šokoladą. Palikite stingti ant grotelių. Į kiekvieną rutuliuką įspauskite saldainiuką ar dražė. Į kiekvieno saldainio vidurį išspauskite mažą tamsiojo šokolado taškelį (kad atrodytų lyg vyzdžiai).
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.