Sudedamosios dalys
200 g juodojo šokolado
4 valgomieji šaukštai grietinėlės
200 ml „Dansukker“ cukraus miltelių
200 ml kokosų drožlių, galima skrudintų
Papuošti
200 g baltojo šokolado
saldainių
25 g juodojo šokolado
Paruošimo instrukcijos
Ištirpinkite juodąjį šokoladą virš garų. Nuimkite šokoladą nuo garų ir įmaišykite į jį cukraus miltelius ir grietinėlę. Įberkite kokosų drožles. Padėkite į vėsią vietą 2 valandoms.
Ištirpinkite baltąjį šokoladą virš garų. Suformuokite iš triufelių masės rutuliukus ir pamirkykite juos į ištirpintą šokoladą. Palikite stingti ant grotelių. Į kiekvieną rutuliuką įspauskite saldainiuką ar dražė. Į kiekvieno saldainio vidurį išspauskite mažą tamsiojo šokolado taškelį (kad atrodytų lyg vyzdžiai).
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Vasaros pusryčiai
Sukūrėme receptų jūsų ramiems ir nuostabiems vasaros pusryčiams. Su kuo norėtumėte pradėti dieną?

Rabarbarų gaminiai
Rabarbarų pyragas – tai klasika. Kodėl gi dabar neišsispaudus rabarbarų sulčių ar neišvirus rabarbarų kompoto?

Gaivieji vasaros gėrimai
Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.

Sūrio pyragas
Kodėl gi vakarėlyje vietoj torto nepatiekus kreminio ir rūgštaus sūrio pyrago? Sūrio pyragas gali būti įvairių variantų, formų bei skonių.

Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.