Sudedamosios dalys
Maždaug 20 x 30 cm gabalėlis
650 ml miltų
150 ml „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
0,5 šaukštelio cinamono
0,5 šaukštelio vanilinio cukraus
2 šaukštai pieno
125 g gabalėliais supjaustyto sviesto
650 ml vaivorų ar kitų pasirinktų uogų
1 šaukštas citrinų sulčių
1,5 šaukšto bulvių krakmolo
Paruošimo instrukcijos
Įkaitinkite orkaitę iki 175 °C temperatūros. Dideliame dubenyje sumaišykite miltus, 100 ml cukraus, cinamoną, vanilinį cukrų ir pieną. Sudėkite sviesto gabalėlius ir minkykite, kol masė taps lengva ir trapi. Pusę trapios masės sudėkite į orkaitėje kaitinti tinkamą indą, išklotą kepimo popieriumi, ir paspaudykite, kad tešla būtų sulipusi. Sumaišykite uogas su citrinų sultimis ir likusiu cukrumi, krėskite jas ant pyrago pagrindo. Jeigu naudojate šaldytas uogas, įberkite 1,5 šaukšto bulvių krakmolo. Likusią trapios masės dalį sudėkite ant uogų, atsargiai paspauskite tešlą. Kepkite orkaitėje 30–35 min. arba, kol viršus švelniai parus. Palikite atvėsti, paskui supjaustykite kvadratėliais.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Vasaros pusryčiai
Sukūrėme receptų jūsų ramiems ir nuostabiems vasaros pusryčiams. Su kuo norėtumėte pradėti dieną?

Rabarbarų gaminiai
Rabarbarų pyragas – tai klasika. Kodėl gi dabar neišsispaudus rabarbarų sulčių ar neišvirus rabarbarų kompoto?

Gaivieji vasaros gėrimai
Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.

Sūrio pyragas
Kodėl gi vakarėlyje vietoj torto nepatiekus kreminio ir rūgštaus sūrio pyrago? Sūrio pyragas gali būti įvairių variantų, formų bei skonių.

Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.