Sudedamosios dalys
300 g miltų
85 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
1 šaukštelis „Dansukker“ vanilinio cukraus su natūralia vanile
200 g šalto sviesto
1 kiaušinio trynys
Glajus
1 kiaušinio baltymas
2 ml acto
4 dl „Dansukker“ cukraus miltelių
Paruošimo instrukcijos
Sumaišykite sausainių ingredientus. Neperminkykite tešlos. Padėkite į šaldytuvą bent 1 val. Supjaustykite tešlą norimais gabaliukais ir kepkite ant apatinės orkaitės lentynėlės 6-8 min. 200 °C įkaitintoje orkaitėje. Sausainius ištraukite iš orkaitės ir leiskite atvėsti. Dekoruokite juos.
Pyragaičių kalendorius
Kočiokite tešlą, kol bus maždaug 2 cm storio. Išspauskite apvalius pyragaičius. Pyragaičiams iškepus ir atvėsus, užtepkite glajų ir palikite sustingti. Ištirpintu šokoladu ant glajaus užrašykite skaičius 1–24. Skaičius galite užrašyti ir glajumi tiesiai ant pyragaičių.
Kortelės, nurodančios svečių vietas prie stalo
Linksmas užkandis – svečiai galės suvalgyti savo korteles, nurodančias vietas prie stalo!
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Valentinas kviečia prie stalo
Iš tiesų Meilės diena tęsiasi visus metus. Tačiau būtent vasario 14 d. meilei skiriamas ypatingas dėmesys. Tada kaip tik yra tinkama proga paruošti gardėsių.

Žiemos iškyla
Gražią žiemos dieną visų nuotaika būna tiesiog puiki! Tačiau linksmybėms lauke reikia daug energijos.

Blynai
Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.

Citrusinių vaisių metas
Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.

Gerai sušildo, kai šalta
Karšti gėrimai puikiai tinka visais mūsų niūraus šiaurės klimato metų laikais. Tačiau labiausiai šiluma vertinama prasidėjus rudens šalčiams ir žiemą.

Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.