Tiramisu sūrio pyragas

Tiramisu yra vienas puikiausių itališkų desertų. Išbandykite naują variaciją ir pasigaminkite tiramisu sūrio pyragą. Paprastas paruošti ir gardžiai kreminis.

10 gabalėlių

PT55M

50 min. + 3 val. šaldiklyje

Įvertinimas (77 vnt)

Įvertinkite receptą

Sudedamosios dalys

Pagrindas
50 g sviesto
100 g damų pirštelių (sausainių „Savoiardi“)

Kavos sausainiams ir sūrio pyragui
250 ml vandens + 2 šaukštai tirpiosios kavos
amareto (nebūtina)
apie 100 g damų pirštelių (sausainių „Savoiardi“)

Tiramisu įdaras
3 kiaušiniai
120 g „Dansukker“ cukraus miltelių
60 g “Dansukker” šviesiojo sirupo
10 g vanilinio cukraus
400 g maskarponės
200 ml riebios grietinėlės

Papuošimas
kakavos milteliai

Gaminimo eiga

Damų pirštelius susmulkinkite trintuvu ir užpilkite ištirpintu sviestu. Masę sudėkite į 20 cm skersmens apvalų kepimo indą. Padėkite į šaldiklį.

Į užvirusį vandenį suberkite tirpiąją kavą. Palikite atvėsti. Tada, jei norite, įpilkite amareto. Atidėkite į šalį.

Kiaušinių trynius atskirkite nuo baltymų. Kiaušinių trynius iki purumo išplakite su cukraus milteliais, šviesiuoju sirupu ir vaniliniu cukrumi. Sudėkite maskarponę ir gerai išmaišykite.

Atskirame dubenyje išplakite grietinėlę ir atsargiai įmaišykite į masę. Tada įmaišykite 1 šaukštą kavos.

Iki standumo išplaktus kiaušinių baltymus įmaišykite į maskarponės masę. Trečdalį maskarponės kremo supilkite ant sausainių pagrindo ir 1 valandai padėkite į šaldiklį.

Išimkite iš šaldiklio. Sausainius padažykite kavoje ir sudėkite ant pyrago. Tada sausainius užpilkite kitu trečdaliu maskarponės kremo ir 1 valandai padėkite į šaldytuvą.

Likusį maskarponės kremą taip pat padėkite į šaldytuvą. Tada jį perplakite ir sukrėskite į konditerinį maišelį su apvaliu antgaliu.  Išimkite pyragą iš šaldytuvo ir viršų papuoškite maskarponės kremu. Palaikykite šaldiklyje 1 val.

15 min. prieš tiekdami sūrio tortą išimkite iš šaldiklio ir pabarstykite kakavos milteliais.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Šokoladinis pyragas su itališku morengu

Kepiniai

Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys

Uogienės ir sultys

Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Semifredas su aviečių tyre ir pistacijomis

Pasigaminkite naminių ledų

Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Šventės

Šventės

Čia rasite naminių klasikinių įvairioms metų šventėms tinkamų patiekalų receptų. 

Produktų asortimentas

Produktų asortimentas

Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba

Tvarus auginimas ir gamyba

Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.