Sveiki pipiriniai riešutai

Sveiki pipiriniai riešutai

Sveiki pipiriniai riešutai
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

  • 250 g margarino arba sviesto
  • 200 g „Dansukker“ cukraus
  • 1 valg. šaukšt. ekologiško šviesiojo arba tamsiojo sirupo „Dansukker“
  • 1 kiaušinis
  • 1 arbat. šaukšt. imbierų
  • 1 arbat. šaukšt. cinamono
  • 1 arbat. šaukšt. gvazdikėlių
  • 2 arbat. šaukšt. sodos
  • apie 650 ml kvietinių miltų

Kruopščiai sumaišykite riebalus, cukrų ir sirupą. Įmuškite kiaušinį ir gerai išmaišykite. Įmaišykite prieskonius, sodą ir didžiąją dalį miltų.

Kruopščiai išminkykite tešlą ant darbinio paviršiaus su likusiais miltais.

Suformuokite iš tešlos graikinių riešutų dydžio kamuoliukus. Sudėkite juos į išteptą skardą.

Kepkite pipirinius riešutus 150 °C temperatūroje 15 minučių.

Leiskite pyragaičius ataušti kepimo skardoje.

Receptą sukūrė

Dansukker

;