Sudedamosios dalys
250 g margarino arba sviesto
200 g „Dansukker“ cukraus
1 valg. šaukšt. ekologiško šviesiojo arba tamsiojo sirupo „Dansukker“
1 kiaušinis
1 arbat. šaukšt. imbierų
1 arbat. šaukšt. cinamono
1 arbat. šaukšt. gvazdikėlių
2 arbat. šaukšt. sodos
apie 650 ml kvietinių miltų
Gaminimo eiga
Kruopščiai sumaišykite riebalus, cukrų ir sirupą. Įmuškite kiaušinį ir gerai išmaišykite. Įmaišykite prieskonius, sodą ir didžiąją dalį miltų.
Kruopščiai išminkykite tešlą ant darbinio paviršiaus su likusiais miltais.
Suformuokite iš tešlos graikinių riešutų dydžio kamuoliukus. Sudėkite juos į išteptą skardą.
Kepkite pipirinius riešutus 150 °C temperatūroje 15 minučių.
Leiskite pyragaičius ataušti kepimo skardoje.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Uogienės ir marmeladai su vasaros gėrybėmis
Išsaugokite dalelę vasaros žiemai ir išsivirkite uogienės ir marmelado pagal mūsų nuostabius receptus. Naudojant „Dansukker“ cukrų uogienėms ir cukrų marmeladams ypatingai paprasta pagaminti naminę uogienę.
Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!
Vasaros uogos kepiniams
Kepkite su vasaros uogomis. Dalinamės mūsų kepinių su uogomis receptais.
Marinuotos daržovės ir vaisiai
Konservuotos vasaros daržovės ilgam išsaugos vasaros skonį. Marinuotas daržoves patiekite prie grilio patiekalų ar mėsos. Štai keletas marinuotų gėrybių receptų.
Slyvos
Slyvos puikiai tinka gaminant desertus ir marmeladus. Naminį slyvų marmeladą arba čatnį patiekite prie sūrio. Taip pat išbandykite mūsų nuostabų slyvų pyragą!
Vaisiai ir uogos butelyje
Išsivirti sultis yra daug paprasčiau, nei galvojote. Pasisemkite įkvėpimo iš mūsų nuostabių receptų.