Švediški kalėdiniai suktinukai

Šventes pasitikite su ypatingais kalėdiniais skanėstais. Suktinukai, kuriems abejingų neliks.

Maždaug 16 mažų suktinukų

1 val. + 1 val. šaldytuve

Įvertinimas (3 vnt)

Sudedamosios dalys

100 g sviesto (kambario temperatūros) 
60 g „Dansukker“ auksaspalvio sirupo 
75 g „Dansukker“ rudojo drėgnojo cukraus „Farinas“
20 g kakavos miltelių
160 g sutrintų imbierinių sausainių
4 lašeliai pasirinkto tauriojo gėrimo esencijos

Papuošimas
„Dansukker“ cukraus miltelių
200 g raudonos spalvos marcipano masės
100 g baltojo šokolado

Gaminimo eiga

Dubenyje sumaišykite sviestą, sirupą, rudąjį cukrų ir kakavą. Kombaine sutrinkite imbierinius sausainius ir įlašinkite tauriojo gėrimo esencijos. Padėkite į šaldytuvą 30 minučių.

Padalykite į dvi pailgas dalis ir padėkite į šaldytuvą dar 30 minučių.

Stalviršį pabarstykite cukraus milteliais. Marcipano masę iškočiokite į stačiakampį lakštą. Vieną pailgą tešlos dalį dėkite ant marcipano lakšto ir juo apvyniokite. Likusį marcipano kraštą nupjaukite ir iškočiokite. Į jį lygiai taip pat įsukite kitą tešlos dalį.

Suktinukus supjaustykite maždaug 4 cm ilgio gabaliukais. Šokoladą susmulkinkite ir ištirpinkite garų vonelėje. Suktinuko galus pamirkykite šokolade ir dėkite ant kepimo popieriaus sustingti. Laikykite šaldytuve.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kokosiniai ir karameliniai kukurūzų spragėsiai

Mėgaujamės savaitgaliu su naminiais saldainiais

Penktadienis yra bene absoliučiai geriausia savaitės diena, o vakaras namuose yra geriausias būdas švęsti darbo savaitės pabaigą. Mes turime receptų jaukiam vakarui!

Blondies pyragaičiai su agrastų marmeladu

Kepiniai skardoje

Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.

Šokoladinė kava

Gerai sušildo, kai šalta

Žemiau rasite įvairių arbatos, kavos ir karšto šokolado gėrimų variantų. Receptai skirti visiems gyvenimo atvejams: susipylę į termosus gėrimus galite pasiimti į išvyką, mėgautis jais namuose, ryte, po pietų arba vakare.

Blynai su obuolių kompotu ir citrinų skonio grietinėle

Blynai

Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.

Apelsinų marmeladas

Citrusinių vaisių metas

Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.

Šokoladinis pyragas

Gardus šokoladas

Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus. Saldumynai puikiai tiks jaukiai leidžiant žiemos vakarą prie arbatos puodelio.