Sudedamosios dalys
100 g sviesto (kambario temperatūros)
60 g „Dansukker“ auksaspalvio sirupo
75 g „Dansukker“ rudojo drėgnojo cukraus „Farinas“
20 g kakavos miltelių
160 g sutrintų imbierinių sausainių
4 lašeliai pasirinkto tauriojo gėrimo esencijos
Papuošimas
„Dansukker“ cukraus miltelių
200 g raudonos spalvos marcipano masės
100 g baltojo šokolado
Paruošimo instrukcijos
Dubenyje sumaišykite sviestą, sirupą, rudąjį cukrų ir kakavą. Kombaine sutrinkite imbierinius sausainius ir įlašinkite tauriojo gėrimo esencijos. Padėkite į šaldytuvą 30 minučių.
Padalykite į dvi pailgas dalis ir padėkite į šaldytuvą dar 30 minučių.
Stalviršį pabarstykite cukraus milteliais. Marcipano masę iškočiokite į stačiakampį lakštą. Vieną pailgą tešlos dalį dėkite ant marcipano lakšto ir juo apvyniokite. Likusį marcipano kraštą nupjaukite ir iškočiokite. Į jį lygiai taip pat įsukite kitą tešlos dalį.
Suktinukus supjaustykite maždaug 4 cm ilgio gabaliukais. Šokoladą susmulkinkite ir ištirpinkite garų vonelėje. Suktinuko galus pamirkykite šokolade ir dėkite ant kepimo popieriaus sustingti. Laikykite šaldytuve.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Vasaros pusryčiai
Sukūrėme receptų jūsų ramiems ir nuostabiems vasaros pusryčiams. Su kuo norėtumėte pradėti dieną?

Rabarbarų gaminiai
Rabarbarų pyragas – tai klasika. Kodėl gi dabar neišsispaudus rabarbarų sulčių ar neišvirus rabarbarų kompoto?

Gaivieji vasaros gėrimai
Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.

Sūrio pyragas
Kodėl gi vakarėlyje vietoj torto nepatiekus kreminio ir rūgštaus sūrio pyrago? Sūrio pyragas gali būti įvairių variantų, formų bei skonių.

Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.