Sudedamosios dalys
Karamelinis padažas
95 g „Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus
30 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
15 g sviesto
100 ml plakamosios grietinėlės
Meduolinis pagrindas
200 g imbierinių sausainių
75 g ištirpinto sviesto
Sūrio pyrago masė
4 kiaušinių tryniai
120 g „Dansukker“ cukraus miltelių
40 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
300 g kreminio sūrio
400 ml plakamosios grietinėlės
Bruknės su karštvyniu
200 g bruknių
100 ml karštvynio
95 g „Dansukker“ cukraus marmeladams
Paruošimo instrukcijos
Iš pradžių paruoškite karamelinį padažą. Storadugniame prikaistuvyje sumaišykite cukranendrių cukrų, sirupą ir sviestą. Pavirkite apie 2 minutes, kol padažas pradės tirštėti.
Pamažu pildami grietinėlę toliau kaitinkite dar 4 minutes. Padažą supilkite į stiklainiuką ir padėkite į šaldytuvą atvėsti ir sustingti.
Paruoškite meduolinį pagrindą. Kombaine sutrinkite imbierinius sausainius. Supilkite ištirpintą sviestą. Tešlą įspauskite į kvadratinę, maždaug 19 cm skersmens kepimo formą (jeigu turite, naudokite formą nuimamais kraštais). Padėkite į šaldiklį.
Paruoškite sūrio pyrago masę. Dubenyje išplakite kiaušinių trynius, cukrų ir sirupą. Sukrėskite kreminį sūrį ir plakite, kol neliks gumulėlių. Atskirame dubenyje išplakite grietinėlę ir atsargiai įmaišykite į mišinį.
Sūrio pyrago masę sukrėskite ant meduolinio pagrindo. Pašlakstykite karameliniu padažu. Palaikykite šaldiklyje maždaug 3 valandas.
Tuo tarpu paruoškite bruknes su karštvyniu. Atitirpusias bruknes sudėkite į prikaistuvį. Supilkite vyną, suberkite cukrų marmeladams. Pavirkite 30 sekundžių. Tada dėkite į šaldytuvą atvėsti.
Sūrio pyragą iš šaldytuvo išimkite likus 10 minučių iki patiekimo. Supjaustykite kvadratėliais ir išdėliokite lėkštėse. Papuoškite bruknėmis.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Vasaros pusryčiai
Sukūrėme receptų jūsų ramiems ir nuostabiems vasaros pusryčiams. Su kuo norėtumėte pradėti dieną?

Rabarbarų gaminiai
Rabarbarų pyragas – tai klasika. Kodėl gi dabar neišsispaudus rabarbarų sulčių ar neišvirus rabarbarų kompoto?

Gaivieji vasaros gėrimai
Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.

Sūrio pyragas
Kodėl gi vakarėlyje vietoj torto nepatiekus kreminio ir rūgštaus sūrio pyrago? Sūrio pyragas gali būti įvairių variantų, formų bei skonių.

Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.