Sudedamosios dalys
Marinatui
1 šaukštas sojos padažo
2 šaukštai vaisių sulčių
1 šaukštas augalinio aliejaus
15 g cukraus
1/2 šaukštelis pipirų
Daržovės
2 smulkiai supjaustytos česnako skiltelės
1 raudonasis svogūnas
1 plonais giržinėliais supjaustytas poras
2-300 g šviežių pievagrybių, supjaustytų griežinėliais
1-2 šaukštai aliejaus
Druska ir pipirai
Padažui
1 šaukštas colmans garstyčių miltelių
1 šaukštas vandens
1 šaukštas aliejaus
15 g Cukraus
Paruošimo instrukcijos
Soja, vaisių sultys, aliejus, sirupas ir pipirai sumaišomi ir paruošiamas marinatas. Šviežius tuno kepsnelius marinate palaikykite 15-30 minučių, kad įsisūrėtų. Sumaišykite padažo sudedamąsias dalis. Pakepinkite daržoves aliejuje, kad beveik suminkštėtų. Išimkite ir padėkite šiltai. Iš abiejų pusių apkepkite tuno gabalėliuis, maždaug po dvi minutes kiekvieną pusę . Pagardinkite druska bei pipirais. Žuvis patiekiama su daržovėmis ir padažu. Valgoma su duona.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?


Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.

Kalėdų pyragaičiai
Kalėdiniai pyragaičiai puikiai tinka ne tik patiekti ant staltiese pakloto desertų stalo, bet ir gražiai supakuoti jie gali virti nuostabia dovana.

Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.


Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.