Sudedamosios dalys
Marinatui
1 šaukštas sojos padažo
2 šaukštai vaisių sulčių
1 šaukštas augalinio aliejaus
15 g cukraus
1/2 šaukštelis pipirų
Daržovės
2 smulkiai supjaustytos česnako skiltelės
1 raudonasis svogūnas
1 plonais giržinėliais supjaustytas poras
2-300 g šviežių pievagrybių, supjaustytų griežinėliais
1-2 šaukštai aliejaus
Druska ir pipirai
Padažui
1 šaukštas colmans garstyčių miltelių
1 šaukštas vandens
1 šaukštas aliejaus
15 g Cukraus
Paruošimo instrukcijos
Soja, vaisių sultys, aliejus, sirupas ir pipirai sumaišomi ir paruošiamas marinatas. Šviežius tuno kepsnelius marinate palaikykite 15-30 minučių, kad įsisūrėtų. Sumaišykite padažo sudedamąsias dalis. Pakepinkite daržoves aliejuje, kad beveik suminkštėtų. Išimkite ir padėkite šiltai. Iš abiejų pusių apkepkite tuno gabalėliuis, maždaug po dvi minutes kiekvieną pusę . Pagardinkite druska bei pipirais. Žuvis patiekiama su daržovėmis ir padažu. Valgoma su duona.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Velykų skanėstai
Čia rasite kepinių, saldumynų ir desertų tikrai smagiam Velykų savaitgaliui.

Kepiniai su citrinomis ir apelsinais
Citrusiniai vaisiai gaivina ir suteikia rūgštumo, bet nuostabiai dera su kitais skoniais, pvz., šokolado.

Blynai
Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.

Citrusinių vaisių metas
Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.

Gerai sušildo, kai šalta
Karšti gėrimai puikiai tinka visais mūsų niūraus šiaurės klimato metų laikais. Tačiau labiausiai šiluma vertinama prasidėjus rudens šalčiams ir žiemą.

Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.