Sudedamosios dalys
200 ml cukraus „Dansukker“
350 ml sijotų miltų
1 arbat. šaukšt. kepimo miltelių
žiupsnelis druskos
2 valg. šaukšt. vanilinio cukraus „Dansukker“
2–3 valg. šaukšt. kakavos miltelių
2 kiaušiniai
50 ml rapsų aliejaus
Glaistui
Cukraus milteliai „Dansukker“
Paruošimo instrukcijos
Visas sausas sudedamąsias dalis sudėkite į dubenį. Įmaišykite aliejų ir kiaušinius ir suformuokite tešlą. Tešlą sudėkite į plastikinį maišelį ir vienai valandai padėkite į šaldytuvą. Suformuokite iš tešlos 35 kamuoliukus. Apvoliokite juos cukraus milteliuose ir sudėkite ant kepimo popieriumi padengtos skardos. Kepkite vidurinėje orkaitės lentynėlėje 150 °C temperatūroje apie 10 minutes. Palikite atvėsti ant grotelių. Laikykite sausame sandariame inde.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Marinuotos daržovės ir vaisiai
Konservuotos vasaros daržovės ilgam išsaugos vasaros skonį. Marinuotas daržoves patiekite prie grilio patiekalų ar mėsos.

Visų mėgstami obuoliai
Vieni paskutinių vasarą prinokstančių vaisių - tai mūsų mėgstami obuoliai. O čia mes surinkome savo geriausius receptus, kuriuose pagrindinis ingredientas yra šis nuostabus vaisius.

Mėlynės – geriausios miško uogos
Mėlynės yra vis dėlto geriausios miško uogos. Mėlynių sezonas paprastai prasideda liepos mėnesį ir tęsiasi iki rudens. Pasirūpinkite miško mėlynių atsargomis ir kepkite pyragus, gaminkite uogienes arba kompotus.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado.

Gervuogės - aviečių pusseserės
Gervuogės idealiai tinka kepiniams, ledams, uogienėms bei kompotams, o jomis papuošti patiekalai atrodo išties prabangiai.

Čatnis - prieskoningas pagardas
Visi čatniai skirstomi į saldžiuosius ir aštriuosius. Gaminant čatnius gali būti naudojami įvairūs vaisiai ir daržovės. Jie troškinami ir paskaninami cukrumi, druska ir prieskoniais.