Spiraliniai sausainiai

Spiraliniai sausainiai
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

270 g kvietinių miltų
60 g. „Dansukker“ cukraus miltelių
15 g „Dansukker“ vanilinio cukraus su natūralia vanile
200 g sviesto arba margarino
1 kiaušinis
Raudonos spalvos maistiniai dažai
Mediniai pagaliukai

Įkaitinkite orkaitę iki 175 °C. Iš produktų suminkykite tešlą. Pusę tešlos perdėkite į kitą dubenį ir pridėkite raudonos spalvos maistinių dažų, o pusę tešlos palikite nedažytos. Įvyniokite tešlą į plėvelę ir palikite šaldytuve 15 minučių. Iškočiokite abi tešlos dalis – geriausia ant kepimo popieriaus – dėdami raudoną tešlą ant šviesios. Kruopščiai susukite iškočiotus lakštus išilgine puse. Palikite tešlą šaldytuve 15 minučių. Kai tešla atvės, supjaustykite ją į maždaug 0,5 cm skersmens apskritimus ir, jei norite, per vidurį įsmeikite pagaliukus. Kepkite ant vidurinės orkaitės lentynėlės apie 10 minučių. Baigę palikite ant grotelių ataušti. Laikykite sausoje, orui nelaidžioje taroje.

Receptą sukūrė

Dansukker