Sudedamosios dalys
270 g kvietinių miltų
60 g. „Dansukker“ cukraus miltelių
15 g „Dansukker“ vanilinio cukraus su natūralia vanile
200 g sviesto arba margarino
1 kiaušinis
Raudonos spalvos maistiniai dažai
Mediniai pagaliukai
Paruošimo instrukcijos
Įkaitinkite orkaitę iki 175 °C. Iš produktų suminkykite tešlą. Pusę tešlos perdėkite į kitą dubenį ir pridėkite raudonos spalvos maistinių dažų, o pusę tešlos palikite nedažytos. Įvyniokite tešlą į plėvelę ir palikite šaldytuve 15 minučių. Iškočiokite abi tešlos dalis – geriausia ant kepimo popieriaus – dėdami raudoną tešlą ant šviesios. Kruopščiai susukite iškočiotus lakštus išilgine puse. Palikite tešlą šaldytuve 15 minučių. Kai tešla atvės, supjaustykite ją į maždaug 0,5 cm skersmens apskritimus ir, jei norite, per vidurį įsmeikite pagaliukus. Kepkite ant vidurinės orkaitės lentynėlės apie 10 minučių. Baigę palikite ant grotelių ataušti. Laikykite sausoje, orui nelaidžioje taroje.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Valentinas kviečia prie stalo
Iš tiesų Meilės diena tęsiasi visus metus. Tačiau būtent vasario 14 d. meilei skiriamas ypatingas dėmesys. Tada kaip tik yra tinkama proga paruošti gardėsių.

Žiemos iškyla
Gražią žiemos dieną visų nuotaika būna tiesiog puiki! Tačiau linksmybėms lauke reikia daug energijos.

Blynai
Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.

Citrusinių vaisių metas
Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.

Gerai sušildo, kai šalta
Karšti gėrimai puikiai tinka visais mūsų niūraus šiaurės klimato metų laikais. Tačiau labiausiai šiluma vertinama prasidėjus rudens šalčiams ir žiemą.

Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.