Spanguolių biskočiai

Spanguolių biskočiai

maždaug 40 vnt. 45 min. + 24 val. sustingti
Spanguolių biskočiams atsispirti išties sunku, o jeigu dar patiekiama kartu su kava... Biskočiai, pagardinti kardamonu, cinamonu, vanile ir spanguolėmis.
Spanguolių biskočiai
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

  • 100 g spanguolių
  • 220 g „Dansukker“ rudojo drėgnojo cukraus „Farinas“
  • 100 g minkšto sviesto
  • 3 kiaušiniai
  • 390 g miltų
  • 10 g kepimo miltelių
  • 5 g vanilinio cukraus
  • 3 g malto kardamono
  • 3 g malto cinamono

Orkaitę įkaitinkite iki 175 °C temperatūros. Įjunkite kaitinimą iš viršaus ir apačios.

Spanguoles susmulkinkite ir atidėkite į šalį. Sviestą iki purumo išplakite su ruduoju drėgnuoju cukrumi. Po vieną įmuškite kiaušinius. Dubenyje sumaišykite sausus produktus. Įmaišykite į skystą mišinį. Įmaišykite spanguoles.

Padalykite tešlą į keturias dalis ir iškočiokite į pailgas formas. Jas sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą ir lengvai suplokite. Biskočius kepkite ant vidurinės orkaitės lentynos maždaug 15 minučių.

Išjunkite orkaitę. Kepinius įstrižai supjaustykite gabalėliais. Gabalėlius atskirkite. Vėl sudėkite į skardą ir palikite orkaitėje džiūti kelias valandas.

Receptą sukūrė

Dansukker

;