Šokoladu aplietos riešutų plytelės

Apie 20–25 vnt.

50 minučių

Įvertinimas (1 vnt)

Sudedamosios dalys

Riešutų plytelės
60 g migdolų
60 g lazdynų riešutų
180 g žemės riešutų
25 g sviesto
210 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
50 g sezamų sėklų
35 g kokosų drožlių

Šokolado glaistas
200 g šokolado
50 g sviesto

Papuošti
smulkintų riešutų

Paruošimo instrukcijos

Virtuvės kombainu susmulkinkite riešutus. Ištirpinkite sviestą ir supilkite į riešutų mišinį.

Supilkite likusias sudedamąsias dalis ir maišykite, kol mišinys sutirštės.

Mišinį paskleiskite 24 x 30 cm skardoje, išklotoje sviestu išteptu kepimo popieriumi.

Kepkite ant vidurinės orkaitės lentynėlės 20–25 min. 150 °C įkaitintoje orkaitėje. Palaukite, kol atauš.

Ištirpinkite šokoladą ir sviestą į karštą vandenį įdėtame dubenyje.

Paskleiskite šokolado mišinį ant riešutų pagrindo ir pabarstykite smulkintais riešutais. Padėkite į šaldytuvą.

Supjaustykite nedidelėmis plytelėmis.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Marinuotos daržovės ir vaisiai

Konservuotos vasaros daržovės ilgam išsaugos vasaros skonį. Marinuotas daržoves patiekite prie grilio patiekalų ar mėsos.

Visų mėgstami obuoliai

Vieni paskutinių vasarą prinokstančių vaisių - tai mūsų mėgstami obuoliai. O čia mes surinkome savo geriausius receptus, kuriuose pagrindinis ingredientas yra šis nuostabus vaisius.

Mėlynės – geriausios miško uogos

Mėlynės yra vis dėlto geriausios miško uogos. Mėlynių sezonas paprastai prasideda liepos mėnesį ir tęsiasi iki rudens. Pasirūpinkite miško mėlynių atsargomis ir kepkite pyragus, gaminkite uogienes arba kompotus.

Uogienės ir sultys

Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado.

Gervuogės - aviečių pusseserės

Gervuogės idealiai tinka kepiniams, ledams, uogienėms bei kompotams, o jomis papuošti patiekalai atrodo išties prabangiai.

Čatnis - prieskoningas pagardas

Visi čatniai skirstomi į saldžiuosius ir aštriuosius. Gaminant čatnius gali būti naudojami įvairūs vaisiai ir daržovės. Jie troškinami ir paskaninami cukrumi, druska ir prieskoniais.