Šokolado ir mėtų irisai

apie 35 vienetus

Įvertinimas (1 vnt)

Sudedamosios dalys

50 ml „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
150 ml „Dansukker“ šviesiojo sirupo
300 ml plakamosios grietinėlės
2 šaukštai kakavos miltelių
8 saldainiai „After Eight“
1 ml acto rūgšties

Paruošimo instrukcijos

Prikaistuvyje sumaišykite cukrų, šviesųjį cukraus sirupą, grietinėlę ir kakavos miltelius. Virkite 20 minučių. Sudėkite saldainius „After Eight“, įpilkite acto rūgšties ir išmaišykite. Virkite dar 5 minutes. Patikrinkite, ar irisų karamelės tirštumas tinkamas arba išmatuokite temperatūrą (120–125 °C). Jei tirštumas netinkamas, pavirkite dar minutę. Supilkite į maždaug 12 cm pločio ir 15 cm ilgio aliejumi pateptą formą. Palikite sustingti. Supjaustykite gabalėliais.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Velykų skanėstai

Čia rasite kepinių, saldumynų ir desertų tikrai smagiam Velykų savaitgaliui.

Kepiniai su citrinomis ir apelsinais

Citrusiniai vaisiai gaivina ir suteikia rūgštumo, bet nuostabiai dera su kitais skoniais, pvz., šokolado.

Blynai

Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.

Citrusinių vaisių metas

Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.

Gerai sušildo, kai šalta

Karšti gėrimai puikiai tinka visais mūsų niūraus šiaurės klimato metų laikais. Tačiau labiausiai šiluma vertinama prasidėjus rudens šalčiams ir žiemą.

Gardus šokoladas

Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.