Šokolado ir mėtų irisai

apie 35 vienetus

Įvertinimas (8 vnt)

Sudedamosios dalys

50 ml „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
150 ml „Dansukker“ šviesiojo sirupo
300 ml plakamosios grietinėlės
2 šaukštai kakavos miltelių
8 saldainiai „After Eight“
1 ml acto rūgšties

Gaminimo eiga

Prikaistuvyje sumaišykite cukrų, šviesųjį cukraus sirupą, grietinėlę ir kakavos miltelius. Virkite 20 minučių. Sudėkite saldainius „After Eight“, įpilkite acto rūgšties ir išmaišykite. Virkite dar 5 minutes. Patikrinkite, ar irisų karamelės tirštumas tinkamas arba išmatuokite temperatūrą (120–125 °C). Jei tirštumas netinkamas, pavirkite dar minutę. Supilkite į maždaug 12 cm pločio ir 15 cm ilgio aliejumi pateptą formą. Palikite sustingti. Supjaustykite gabalėliais.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Vasariškas tortas

Pyragai vasaros progoms ir šventėms

Gaminkite gardžius pyragus šį vasaros sezoną įvairioms progoms. Galbūt trūksta idėjų, ar norisi išbandyti kažką naujo? Čia rasite pyragų receptų, kurie yra įkvėpti vasaros!

Rabarbarų pyragas

Rabarbarų gaminiai

Rabarbarų pyragas – tai klasika. Kodėl gi dabar neišsispaudus rabarbarų sulčių ar neišvirus rabarbarų kompoto?

Semifredas su aviečių tyre ir pistacijomis

Pasigaminkite naminių ledų

Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Šeivamedžių kokteilis ir Rabarbarų kokteilis

Gaivieji vasaros gėrimai

Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.

Blondies pyragaičiai su agrastų marmeladu

Kepiniai skardoje

Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.

Gardus šokoladas

Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.