Sudedamosios dalys
3 kiaušiniai
250 ml „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
250 ml kvietinių miltų
1,5 valg. šaukšt. kakavos
2 arbat. šaukšt. kepimo miltelių
100 ml vandens
100 g sviesto arba margarino
Kokosų masei
75 g sviesto arba margarino
300 ml kokosų drožlių
250 ml „Dansukker“ cukraus miltelių
2 maži kiaušiniai
Papuošti
„Dansukker“ cukraus miltelių
Paruošimo instrukcijos
Ištepkite ir pabarstykite mažą skardą (apie 20 x 30 cm).
Kiaušinius ir cukrų išplakite iki purumo. Sumaišykite miltus, kepimo miltelius ir kakavą ir įmaišykite į masę. Užvirinkite vandenį su riebalais ir įpilkite į šokolado masę. Paskleiskite masę formoje ir kepkite 200 °C temperatūroje orkaitės apačioje apie 20 minučių. Sumaišykite puode visas kokosų masės sudedamąsias dalis ir maišydami virkite, kol masė sutirštės.
Išimkite pyragą, padidinkite orkaitės temperatūrą iki 225 °C. Kokosų masę paskleiskite ant šokolado pyrago viršaus, formą įdėkite į orkaitę ir kepkite orkaitės viduryje apie 10 minučių, kol paviršius taps auksines spalvos. Prieš pjaustydami kubeliais pyragą atvėsinkite. Prieš patiekdami pabarstykite cukraus milteliais. Pyragą galite užšaldyti.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Marinuotos daržovės ir vaisiai
Konservuotos vasaros daržovės ilgam išsaugos vasaros skonį. Marinuotas daržoves patiekite prie grilio patiekalų ar mėsos.

Visų mėgstami obuoliai
Vieni paskutinių vasarą prinokstančių vaisių - tai mūsų mėgstami obuoliai. O čia mes surinkome savo geriausius receptus, kuriuose pagrindinis ingredientas yra šis nuostabus vaisius.

Mėlynės – geriausios miško uogos
Mėlynės yra vis dėlto geriausios miško uogos. Mėlynių sezonas paprastai prasideda liepos mėnesį ir tęsiasi iki rudens. Pasirūpinkite miško mėlynių atsargomis ir kepkite pyragus, gaminkite uogienes arba kompotus.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado.

Gervuogės - aviečių pusseserės
Gervuogės idealiai tinka kepiniams, ledams, uogienėms bei kompotams, o jomis papuošti patiekalai atrodo išties prabangiai.

Čatnis - prieskoningas pagardas
Visi čatniai skirstomi į saldžiuosius ir aštriuosius. Gaminant čatnius gali būti naudojami įvairūs vaisiai ir daržovės. Jie troškinami ir paskaninami cukrumi, druska ir prieskoniais.