Šokolado ir kokosų pyragaičiai

20 vienetų

Įvertinimas (0 st)

Sudedamosios dalys

3 kiaušiniai
250 ml „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“

250 ml kvietinių miltų
1,5 valg. šaukšt. kakavos
2 arbat. šaukšt. kepimo miltelių
100 ml vandens
100 g sviesto arba margarino

Kokosų masei
75 g sviesto arba margarino
300 ml kokosų drožlių
250 ml „Dansukker“ cukraus miltelių

2 maži kiaušiniai

Papuošti
„Dansukker“ cukraus miltelių

Paruošimo instrukcijos

Ištepkite ir pabarstykite mažą skardą (apie 20 x 30 cm).

Kiaušinius ir cukrų išplakite iki purumo. Sumaišykite miltus, kepimo miltelius ir kakavą ir įmaišykite į masę. Užvirinkite vandenį su riebalais ir įpilkite į šokolado masę. Paskleiskite masę formoje ir kepkite 200 °C temperatūroje orkaitės apačioje apie 20 minučių. Sumaišykite puode visas kokosų masės sudedamąsias dalis ir maišydami virkite, kol masė sutirštės.

Išimkite pyragą, padidinkite orkaitės temperatūrą iki 225 °C. Kokosų masę paskleiskite ant šokolado pyrago viršaus, formą įdėkite į orkaitę ir kepkite orkaitės viduryje apie 10 minučių, kol paviršius taps auksines spalvos. Prieš pjaustydami kubeliais pyragą atvėsinkite. Prieš patiekdami pabarstykite cukraus milteliais. Pyragą galite užšaldyti.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Imbieriniai sausainiai

Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas?

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.

Kalėdų kepiniai

Atėjo kalėdinių kepinių metas. Siūlome nustebinti savo artimuosius.

Kalėdų pyragaičiai

Kalėdiniai pyragaičiai puikiai tinka ne tik patiekti ant staltiese pakloto desertų stalo, bet ir gražiai supakuoti jie gali virti nuostabia dovana.

Dovanų idėjos

Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių. 

Kalėdų desertai

Žiemos viduryje pakvimpa apelsinais ir šafranu.