Šokoladinis pyragas „Rocky Road“

10–12 gabalėlių
Šokoladinis pyragas „Rocky Road“
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

100 g sviesto
100 g juodojo šokolado
3 kiaušiniai
110 g „Dansukker“ rudojo drėgnojo cukraus „Farinas“
50 ml „Dansukker“ šviesiojo sirupo
120 g miltų
200 g spalvotų šokoladinių saldainiukų (pvz., „Smarties“)
200 g mažų zefyriukų
200 g žemės riešutų arba karijų

Orkaitę įkaitinkite iki 175 °C. Riebalais ištepkite apvalią pyrago formą atskiriamais kraštais (22–26 cm skersmens). Ištirpinkite sviestą. Nukelkite nuo viryklės ir sudėkite kapotą šokoladą. Maišykite, kol ištirps. Kiaušinius, drėgnąjį cukrų ir sirupą išplakite iki purumo. Įmaišykite miltus, pilkite tirpintą šokoladą. Atsargiai įmaišykite saldainiukus, zefyrus ir riešutus. Masę pilkite į pyrago skardą. Kepkite 20–30 min. Puoškite zefyrais ir šokolado padažu.

Receptą sukūrė

Dansukker