Šokoladinis pyragas „Rocky Road“

10–12 gabalėlių

Įvertinimas (0 vnt)

Sudedamosios dalys

100 g sviesto
100 g juodojo šokolado
3 kiaušiniai
110 g „Dansukker“ rudojo drėgnojo cukraus „Farinas“
50 ml „Dansukker“ šviesiojo sirupo
120 g miltų
200 g spalvotų šokoladinių saldainiukų (pvz., „Smarties“)
200 g mažų zefyriukų
200 g žemės riešutų arba karijų

Paruošimo instrukcijos

Orkaitę įkaitinkite iki 175 °C. Riebalais ištepkite apvalią pyrago formą atskiriamais kraštais (22–26 cm skersmens). Ištirpinkite sviestą. Nukelkite nuo viryklės ir sudėkite kapotą šokoladą. Maišykite, kol ištirps. Kiaušinius, drėgnąjį cukrų ir sirupą išplakite iki purumo. Įmaišykite miltus, pilkite tirpintą šokoladą. Atsargiai įmaišykite saldainiukus, zefyrus ir riešutus. Masę pilkite į pyrago skardą. Kepkite 20–30 min. Puoškite zefyrais ir šokolado padažu.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Velykų skanėstai

Čia rasite kepinių, saldumynų ir desertų tikrai smagiam Velykų savaitgaliui.

Kepiniai su citrinomis ir apelsinais

Citrusiniai vaisiai gaivina ir suteikia rūgštumo, bet nuostabiai dera su kitais skoniais, pvz., šokolado.

Blynai

Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.

Citrusinių vaisių metas

Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.

Gerai sušildo, kai šalta

Karšti gėrimai puikiai tinka visais mūsų niūraus šiaurės klimato metų laikais. Tačiau labiausiai šiluma vertinama prasidėjus rudens šalčiams ir žiemą.

Gardus šokoladas

Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.