Šokoladinis punšas

4 taurės

Įvertinimas (0 st)

Sudedamosios dalys

400 ml stiprios šviežiai virtos kavos
400 ml pieno
100 g tamsaus šokolado
4 šaukštai „Dansukker“ cukraus „Farinas“
1 šaukštas „Dansukker“ vanilinio cukraus su natūralia vanile
120 ml konjako

Papuošti
150 ml plakamosios grietinėlės
2 šaukštai „Dansukker“ auksaspalvio sirupo 

Paruošimo instrukcijos

Prikaistuvyje pakaitinkite kavą ir pieną. Sudėkite šokoladą ir maišykite, kol šis ištirps. Įberkite cukrų „Farinas“ ir vanilinį cukrų. Supilstykite konjaką, nurodytą kiekį paskirstydami į keturias taures. Ant viršaus užpilkite šokolado masę. Ant jos dėkite pilną šaukštą plaktos grietinėlės ir pašlakstykite nedideliu auksaspalvio sirupo kiekiu. Patiekite iškart. 

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Imbieriniai sausainiai

Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas?

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.

Kalėdų kepiniai

Atėjo kalėdinių kepinių metas. Siūlome nustebinti savo artimuosius.

Kalėdų pyragaičiai

Kalėdiniai pyragaičiai puikiai tinka ne tik patiekti ant staltiese pakloto desertų stalo, bet ir gražiai supakuoti jie gali virti nuostabia dovana.

Dovanų idėjos

Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių. 

Kalėdų desertai

Žiemos viduryje pakvimpa apelsinais ir šafranu.