400 ml stiprios šviežiai virtos kavos
400 ml pieno
100 g tamsaus šokolado
4 šaukštai „Dansukker“ cukraus „Farinas“
1 šaukštas „Dansukker“ vanilinio cukraus su natūralia vanile
120 ml konjako
Papuošti
150 ml plakamosios grietinėlės
2 šaukštai „Dansukker“ auksaspalvio sirupo
Prikaistuvyje pakaitinkite kavą ir pieną. Sudėkite šokoladą ir maišykite, kol šis ištirps. Įberkite cukrų „Farinas“ ir vanilinį cukrų. Supilstykite konjaką, nurodytą kiekį paskirstydami į keturias taures. Ant viršaus užpilkite šokolado masę. Ant jos dėkite pilną šaukštą plaktos grietinėlės ir pašlakstykite nedideliu auksaspalvio sirupo kiekiu. Patiekite iškart.
Receptą sukūrė