Šokoladinis punšas

4 taurės

Įvertinimas (13 vnt)

Sudedamosios dalys

400 ml stiprios šviežiai virtos kavos
400 ml pieno
100 g tamsaus šokolado
4 šaukštai „Dansukker“ cukraus „Farinas“
1 šaukštas vanilinio cukraus
120 ml konjako

Papuošti
150 ml plakamosios grietinėlės
2 šaukštai „Dansukker“ auksaspalvio sirupo 

Gaminimo eiga

Prikaistuvyje pakaitinkite kavą ir pieną. Sudėkite šokoladą ir maišykite, kol šis ištirps. Įberkite cukrų „Farinas“ ir vanilinį cukrų. Supilstykite konjaką, nurodytą kiekį paskirstydami į keturias taures. Ant viršaus užpilkite šokolado masę. Ant jos dėkite pilną šaukštą plaktos grietinėlės ir pašlakstykite nedideliu auksaspalvio sirupo kiekiu. Patiekite iškart. 

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Uogienės ir marmeladai su vasaros gėrybėmis

Uogienės ir marmeladai su vasaros gėrybėmis

Išsaugokite dalelę vasaros žiemai ir išsivirkite uogienės ir marmelado pagal mūsų nuostabius receptus. Naudojant „Dansukker“ cukrų uogienėms ir cukrų marmeladams ypatingai paprasta pagaminti naminę uogienę.

Uogienės ir sausainių ledai

Pasigaminkite naminių ledų

Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Sūrio pyragas su rabarbarais ir braškėmis

Vasaros uogos kepiniams

Kepkite su vasaros uogomis. Dalinamės mūsų kepinių su uogomis receptais.

Gazuotas rabarbarų gėrimas

Gaivieji vasaros gėrimai

Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.

Panakota

Vasaros desertai

Vasarą svečiams ypatingai patiks saldžiai rūgštus arba gaivus desertas. Čia rasite mūsų nuostabių vasaros desertų patarimų ir idėjų.

Vaisiai ir uogos butelyje

Vaisiai ir uogos butelyje

Išsivirti sultis yra daug paprasčiau, nei galvojote. Pasisemkite įkvėpimo iš mūsų nuostabių receptų.