5 g želatinos
500 ml grietinėlės
100 g „Dansukker“ cukraus „Farinas“
25 g kakavos miltelių
5 g „Dansukker“ vanilinio cukraus su natūralia vanile
Padažas
100 ml „Dansukker“ šviesiojo sirupo
50 g „Dansukker“ cukranendrių cukraus „Demerara“
1 cinamono lazdelė
125 g vyšnių
Dubenyje su vandeniu ištirpinkite želatiną. Sumaišykite grietinėlę, cukrų „Farinas“, kakavą bei vanilinį cukrų ir užvirkite. Įmaišykite želatiną. Šokoladinį pudingą padalinkite į 4 indelius. Atšaldykite.
Keptuvėje 5 minutes pakaitinkite šviesųjį sirupą, cukranendrių cukrų ir cinamono lazdelę. Išimkite cinamono lazdelę ir suberkite vyšnias. Pakaitinkite 5 minutes.
Pudingą patiekite su vyšnių padažu.
Receptą sukūrė