Sudedamosios dalys
5 g želatinos
500 ml grietinėlės
100 g „Dansukker“ cukraus „Farinas“
25 g kakavos miltelių
5 g vanilinio cukraus
Padažas
100 ml „Dansukker“ šviesiojo sirupo
50 g „Dansukker“ cukranendrių cukraus „Demerara“
1 cinamono lazdelė
125 g vyšnių
Paruošimo instrukcijos
Dubenyje su vandeniu ištirpinkite želatiną. Sumaišykite grietinėlę, cukrų „Farinas“, kakavą bei vanilinį cukrų ir užvirkite. Įmaišykite želatiną. Šokoladinį pudingą padalinkite į 4 indelius. Atšaldykite.
Keptuvėje 5 minutes pakaitinkite šviesųjį sirupą, cukranendrių cukrų ir cinamono lazdelę. Išimkite cinamono lazdelę ir suberkite vyšnias. Pakaitinkite 5 minutes.
Pudingą patiekite su vyšnių padažu.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?


Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.

Kalėdų pyragaičiai
Kalėdiniai pyragaičiai puikiai tinka ne tik patiekti ant staltiese pakloto desertų stalo, bet ir gražiai supakuoti jie gali virti nuostabia dovana.

Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.


Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.