Šokoladiniai šaukštai

Šokoladiniai šaukštai yra ne tik nuostabi dovana, bet ir puikus priedas prie kokio nors popietinio gėrimo. Pamirkykite šokoladinius šaukštus šiltame piene ir apibarstykite norimais pabarstukais.

10 šaukštų

40 min.

Įvertinimas (2 vnt)

Sudedamosios dalys

50 g juodojo šokolado
60 g kakavos miltelių
100 ml grietinėlės
95 g „Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus
1 šaukštelis vanilinio cukraus

1 puodelis
1 šokoladinis šaukštas
200 ml pieno

Papuošimui (pagal skonį)
Plaktos grietinėlės
Zefyrų
Šokoladinių saldainiukų
„Dansukker“ šviesiojo sirupo
Malto kardamono, cinamono arba kakavos

Paruošimo instrukcijos

Šokoladą susmulkinkite ir ištirpinkite garų vonelėje. Dubenyje sumaišykite kakavą, grietinėlę, nerafinuotą cukranendrių cukrų ir vanilinį cukrų. Supilkite ištirpintą šokoladą. Išmaišykite iki vientisos masės ir padėkite į šaldytuvą atvėsti.

Kai šokolado masė sustings, pakabinkite jos kiekvienu šaukštu. Išlyginkite paviršių, kad šokoladiniai šaukštai atrodytų estetiškai. Laikykite šaldytuve.

Užvirkite apie 200 ml pieno. Pamerkite šokoladinį šaukštą ir išmaišykite.

Papuoškite pasirinktais pagardais.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Marinuotos daržovės ir vaisiai

Konservuotos vasaros daržovės ilgam išsaugos vasaros skonį. Marinuotas daržoves patiekite prie grilio patiekalų ar mėsos.

Visų mėgstami obuoliai

Vieni paskutinių vasarą prinokstančių vaisių - tai mūsų mėgstami obuoliai. O čia mes surinkome savo geriausius receptus, kuriuose pagrindinis ingredientas yra šis nuostabus vaisius.

Mėlynės – geriausios miško uogos

Mėlynės yra vis dėlto geriausios miško uogos. Mėlynių sezonas paprastai prasideda liepos mėnesį ir tęsiasi iki rudens. Pasirūpinkite miško mėlynių atsargomis ir kepkite pyragus, gaminkite uogienes arba kompotus.

Uogienės ir sultys

Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado.

Gervuogės - aviečių pusseserės

Gervuogės idealiai tinka kepiniams, ledams, uogienėms bei kompotams, o jomis papuošti patiekalai atrodo išties prabangiai.

Čatnis - prieskoningas pagardas

Visi čatniai skirstomi į saldžiuosius ir aštriuosius. Gaminant čatnius gali būti naudojami įvairūs vaisiai ir daržovės. Jie troškinami ir paskaninami cukrumi, druska ir prieskoniais.