Šokoladiniai pyragaičiai

Šokoladiniai pyragaičiai su graikiniais riešutais. Tikėtina, kad tai bus vieni gardžiausių jūsų ragautų pyragaičių. Skanaus!

maždaug 25 vnt.

1 val.

Įvertinimas (3 vnt)

Sudedamosios dalys

200 g juodojo šokolado 
300 g sviesto
190 g „Dansukker“ rudojo drėgnojo cukraus „Farinas“
130 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
60 g kakavos miltelių
2 g druskos
4 kiaušiniai
120 g miltų
100 g graikinių riešutų

Paruošimo instrukcijos

Orkaitę įkaitinkite iki 175 °C temperatūros (kaitinimą įjunkite iš viršaus ir apačios). 

Susmulkinkite šokoladą. Ištirpinkite sviestą. Suberkite šokoladą ir maišykite, kol neliks gumulėlių. Įmaišykite cukrų, kakavos miltelius ir druską. Po vieną įmuškite kiaušinius, tada maišydami suberkite miltus. Maišykite, kol neliks gumulėlių.

Sukapokite graikinius riešutus ir atsargiai įmaišykite į masę.

20 cm pločio ir 30 cm ilgio kepimo indą ištepkite riebalais ir išklokite kepimo popieriumi. Mišinį supilkite į kepimo indą. Kepkite vidurinėje orkaitės dalyje 20–23 minutes. Palikite atvėsti.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Marinuotos daržovės ir vaisiai

Konservuotos vasaros daržovės ilgam išsaugos vasaros skonį. Marinuotas daržoves patiekite prie grilio patiekalų ar mėsos.

Visų mėgstami obuoliai

Vieni paskutinių vasarą prinokstančių vaisių - tai mūsų mėgstami obuoliai. O čia mes surinkome savo geriausius receptus, kuriuose pagrindinis ingredientas yra šis nuostabus vaisius.

Mėlynės – geriausios miško uogos

Mėlynės yra vis dėlto geriausios miško uogos. Mėlynių sezonas paprastai prasideda liepos mėnesį ir tęsiasi iki rudens. Pasirūpinkite miško mėlynių atsargomis ir kepkite pyragus, gaminkite uogienes arba kompotus.

Uogienės ir sultys

Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado.

Gervuogės - aviečių pusseserės

Gervuogės idealiai tinka kepiniams, ledams, uogienėms bei kompotams, o jomis papuošti patiekalai atrodo išties prabangiai.

Čatnis - prieskoningas pagardas

Visi čatniai skirstomi į saldžiuosius ir aštriuosius. Gaminant čatnius gali būti naudojami įvairūs vaisiai ir daržovės. Jie troškinami ir paskaninami cukrumi, druska ir prieskoniais.