Sudedamosios dalys
200 g juodojo šokolado
300 g sviesto
190 g „Dansukker“ rudojo drėgnojo cukraus „Farinas“
130 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
60 g kakavos miltelių
2 g druskos
4 kiaušiniai
120 g miltų
100 g graikinių riešutų
Gaminimo eiga
Orkaitę įkaitinkite iki 175 °C temperatūros (kaitinimą įjunkite iš viršaus ir apačios).
Susmulkinkite šokoladą. Ištirpinkite sviestą. Suberkite šokoladą ir maišykite, kol neliks gumulėlių. Įmaišykite cukrų, kakavos miltelius ir druską. Po vieną įmuškite kiaušinius, tada maišydami suberkite miltus. Maišykite, kol neliks gumulėlių.
Sukapokite graikinius riešutus ir atsargiai įmaišykite į masę.
20 cm pločio ir 30 cm ilgio kepimo indą ištepkite riebalais ir išklokite kepimo popieriumi. Mišinį supilkite į kepimo indą. Kepkite vidurinėje orkaitės dalyje 20–23 minutes. Palikite atvėsti.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Mėgaujamės savaitgaliu su naminiais saldainiais
Penktadienis yra bene absoliučiai geriausia savaitės diena, o vakaras namuose yra geriausias būdas švęsti darbo savaitės pabaigą. Mes turime receptų jaukiam vakarui!
Kepiniai skardoje
Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.
Gerai sušildo, kai šalta
Žemiau rasite įvairių arbatos, kavos ir karšto šokolado gėrimų variantų. Receptai skirti visiems gyvenimo atvejams: susipylę į termosus gėrimus galite pasiimti į išvyką, mėgautis jais namuose, ryte, po pietų arba vakare.
Blynai
Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.
Citrusinių vaisių metas
Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.
Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus. Saldumynai puikiai tiks jaukiai leidžiant žiemos vakarą prie arbatos puodelio.