Šokoladiniai makarunai

Miniatiūriniai šokoladiniai makarunai su glotniu sviestiniu kremu. Pasigaminkite klasikinių makarunų su sviestiniu šokolado kremu ir mėgaukitės kiekvienu kąsniu.

30–32 vnt.

1,5 val

Įvertinimas (0 vnt)

Sudedamosios dalys

Pagrindas
250 g migdolų pastos
110 g „Dansukker“ rudojo drėgnojo cukraus „Farinas“
1 kiaušinio baltymas

Sviestinis šokolado kremas
75 g šokolado
150 g sviesto
90 g „Dansukker“ cukraus miltelių
1 kiaušinio trynys

Papuošimas
250 g juodojo šokolado

Gaminimo eiga

Įjungę ventiliatoriaus režimą, orkaitę įkaitinkite iki 175 °C temperatūros.

Sutarkuokite migdolų pastą. Įmaišykite cukrų ir kiaušinio baltymą. Gerai išmaišykite. Ant popieriumi išklotos kepimo skardos suformuokite nedidelius tešlos kauburėlius. Kepkite apatinėje orkaitės dalyje 12–14 minučių. Palikite visiškai atvėsti.

Sviestiniam kremui skirtą šokoladą susmulkinkite ir ištirpinkite garų vonelėje. Palaukite, kol šiek tiek atvės. Sviestą išplakite iki purumo. Tada suberkite cukraus miltelius ir supilkite kiaušinio trynį. Supilkite ištirpintą šokoladą ir plakite, kol masė taps puri ir be gumulėlių.

Makarunus patepkite sviestiniu kremu. Šokoladinius makarunus 15 min. palaikykite šaldiklyje.

Paruoškite glajų. Šokoladą susmulkinkite ir ištirpinkite garų vonelėje. Makarunus išimkite iš šaldiklio. Sviestinio kremo pusę pamirkykite šokolade. Sudėkite ant grotelių, kad sustingtų.

Patarimas! O kodėl nepabandžius makarunų pagardinti šventiniais prieskoniais?
Makarunų pagrindui puikiai tiks žiupsnelis cinamono, o sviestinį šokolado kremą galite paįvairinti meduoliams skirtais prieskoniais. Makarunų pagrindą pagardinkite žiupsneliu cinamono.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Uogienės ir marmeladai su vasaros gėrybėmis

Uogienės ir marmeladai su vasaros gėrybėmis

Išsaugokite dalelę vasaros žiemai ir išsivirkite uogienės ir marmelado pagal mūsų nuostabius receptus. Naudojant „Dansukker“ cukrų uogienėms ir cukrų marmeladams ypatingai paprasta pagaminti naminę uogienę.

Semifredas su aviečių tyre ir pistacijomis

Pasigaminkite naminių ledų

Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Sūrio pyragas su rabarbarais ir braškėmis

Vasaros uogos kepiniams

Kepkite su vasaros uogomis. Dalinamės mūsų kepinių su uogomis receptais.

Šeivamedžių kokteilis ir Rabarbarų kokteilis

Gaivieji vasaros gėrimai

Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.

Panakota

Vasaros desertai

Vasarą svečiams ypatingai patiks saldžiai rūgštus arba gaivus desertas. Čia rasite mūsų nuostabių vasaros desertų patarimų ir idėjų.

Vaisiai ir uogos butelyje

Vaisiai ir uogos butelyje

Išsivirti sultis yra daug paprasčiau, nei galvojote. Pasisemkite įkvėpimo iš mūsų nuostabių receptų.