Šokoladiniai makarunai - Receptai

Šokoladiniai makarunai

30–32 vnt. 1,5 val
Klasikiniai makarunai su ypatinga šokoladine staigmena. Šie šokoladiniai makarunai nuo stalo dings akimirksniu. Papuoškite šokoladu ir kokosų drožlėmis.
Šokoladiniai makarunai
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

    Pagrindas

    • 250 g migdolų pastos
    • 150 g „Dansukker“ rudojo drėgnojo cukraus „Farinas“
    • 1 kiaušinio baltymas

    Sviestinis šokolado kremas

    • 150 g sviesto
    • 110 g „Dansukker“ cukraus miltelių
    • 25 g kakavos miltelių
    • 1 kiaušinio trynys
    • 50 g avižų (sutrintų)
    • 20 g kokosų drožlių
    • 15 ml šaltos kavos

    Papuošimas

    • 250 g juodojo šokolado
    • kokosų

    Orkaitę įkaitinkite iki 175 °C temperatūros, įjungę ventiliatoriaus režimą.

    Sutarkuokite migdolų pastą. Įmaišykite cukrų ir kiaušinio baltymą. Gerai išmaišykite. Ant popieriumi išklotos kepimo skardos suformuokite nedidelius tešlos kauburėlius. Kepkite apatinėje orkaitės dalyje 12–14 minučių. Palikite visiškai atvėsti.

    Paruoškite kremą. Sviestą išplakite iki purumo. Tada suberkite cukraus miltelius ir kakavą, supilkite kiaušinio trynį. Trintuve lengvai sutrinkite avižas. Į masę suberkite avižas ir kokosus, supilkite kavą. Sviestinį kremą išplakite iki purumo.

    Ant makarunų pagrindo paskirstykite sviestinį kremą. Šokoladinius makarunus 15 min. palaikykite šaldiklyje.

    Paruoškite glajų. Šokoladą susmulkinkite ir ištirpinkite garų vonelėje. Makarunus išimkite iš šaldiklio. Sviestinio kremo pusę pamirkykite šokolade. Pabarstykite kokosų drožlėmis ir palikite sustingti ant grotelių.

    Receptą sukūrė

    Dansukker

    ;