Sudedamosios dalys
175 g sviesto
225 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
3 šaukšteliai vanilinio cukraus
4 šaukštai „Dansukker“ auksaspalvio sirupo
5 šaukštai kakavos miltelių
350 ml miltų
4 šaukšteliai kepimo miltelių
½ apelsino žievelė (kruopščiai nuplauta)
1 kiaušinis (aptepti)
„Dansukker“ perlinio cukraus arba cukraus miltelių puošti
Gaminimo eiga
Orkaitę įkaitinkite iki 200 °C. Iki purumo išplakite sviestą, cukrų, vanilinį cukrų ir sirupą. Sudėkite sausus produktus. Tešlą iškočiokite 1 cm pločio ritinėliais. Dėkite į kepimo skardą, išklotą kepimo popieriumi. Šiek tiek suplokite. Aptepkite plaktu kiaušiniu. Kepkite orkaitėje 10–12 min. Tada išimkite iš orkaitės ir leiskite atvėsti. Kol ritinėliai dar šiek tiek šilti, supjaustykite juos gabalėliais. Viršų pabarstykite perliniu cukrumi arba cukraus milteliais.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Pyragai vasaros progoms ir šventėms
Gaminkite gardžius pyragus šį vasaros sezoną įvairioms progoms. Galbūt trūksta idėjų, ar norisi išbandyti kažką naujo? Čia rasite pyragų receptų, kurie yra įkvėpti vasaros!
Rabarbarų gaminiai
Rabarbarų pyragas – tai klasika. Kodėl gi dabar neišsispaudus rabarbarų sulčių ar neišvirus rabarbarų kompoto?
Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!
Gaivieji vasaros gėrimai
Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.
Kepiniai skardoje
Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.
Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.