Šokoladiniai gardėsiai

40 vnt.

Įvertinimas (9 vnt)

Sudedamosios dalys

175 g sviesto
225 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
3 šaukšteliai vanilinio cukraus
4 šaukštai „Dansukker“ auksaspalvio sirupo
5 šaukštai kakavos miltelių
350 ml miltų
4 šaukšteliai kepimo miltelių
½ apelsino žievelė (kruopščiai nuplauta)
1 kiaušinis (aptepti)
„Dansukker“ perlinio cukraus arba cukraus miltelių puošti

Gaminimo eiga

Orkaitę įkaitinkite iki 200 °C. Iki purumo išplakite sviestą, cukrų, vanilinį cukrų ir sirupą. Sudėkite sausus produktus. Tešlą iškočiokite 1 cm pločio ritinėliais. Dėkite į kepimo skardą, išklotą kepimo popieriumi. Šiek tiek suplokite. Aptepkite plaktu kiaušiniu. Kepkite orkaitėje 10–12 min. Tada išimkite iš orkaitės ir leiskite atvėsti. Kol ritinėliai dar šiek tiek šilti, supjaustykite juos gabalėliais. Viršų pabarstykite perliniu cukrumi arba cukraus milteliais.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Uogienės ir marmeladai su vasaros gėrybėmis

Uogienės ir marmeladai su vasaros gėrybėmis

Išsaugokite dalelę vasaros žiemai ir išsivirkite uogienės ir marmelado pagal mūsų nuostabius receptus. Naudojant „Dansukker“ cukrų uogienėms ir cukrų marmeladams ypatingai paprasta pagaminti naminę uogienę.

Uogienės ir sausainių ledai

Pasigaminkite naminių ledų

Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Sūrio pyragas su rabarbarais ir braškėmis

Vasaros uogos kepiniams

Kepkite su vasaros uogomis. Dalinamės mūsų kepinių su uogomis receptais.

Gazuotas rabarbarų gėrimas

Gaivieji vasaros gėrimai

Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.

Panakota

Vasaros desertai

Vasarą svečiams ypatingai patiks saldžiai rūgštus arba gaivus desertas. Čia rasite mūsų nuostabių vasaros desertų patarimų ir idėjų.

Vaisiai ir uogos butelyje

Vaisiai ir uogos butelyje

Išsivirti sultis yra daug paprasčiau, nei galvojote. Pasisemkite įkvėpimo iš mūsų nuostabių receptų.