Sudedamosios dalys
175 g sviesto
225 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
3 šaukšteliai vanilinio cukraus
4 šaukštai „Dansukker“ auksaspalvio sirupo
5 šaukštai kakavos miltelių
350 ml miltų
4 šaukšteliai kepimo miltelių
½ apelsino žievelė (kruopščiai nuplauta)
1 kiaušinis (aptepti)
„Dansukker“ perlinio cukraus arba cukraus miltelių puošti
Paruošimo instrukcijos
Orkaitę įkaitinkite iki 200 °C. Iki purumo išplakite sviestą, cukrų, vanilinį cukrų ir sirupą. Sudėkite sausus produktus. Tešlą iškočiokite 1 cm pločio ritinėliais. Dėkite į kepimo skardą, išklotą kepimo popieriumi. Šiek tiek suplokite. Aptepkite plaktu kiaušiniu. Kepkite orkaitėje 10–12 min. Tada išimkite iš orkaitės ir leiskite atvėsti. Kol ritinėliai dar šiek tiek šilti, supjaustykite juos gabalėliais. Viršų pabarstykite perliniu cukrumi arba cukraus milteliais.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Marinuotos daržovės ir vaisiai
Konservuotos vasaros daržovės ilgam išsaugos vasaros skonį. Marinuotas daržoves patiekite prie grilio patiekalų ar mėsos.

Visų mėgstami obuoliai
Vieni paskutinių vasarą prinokstančių vaisių - tai mūsų mėgstami obuoliai. O čia mes surinkome savo geriausius receptus, kuriuose pagrindinis ingredientas yra šis nuostabus vaisius.

Mėlynės – geriausios miško uogos
Mėlynės yra vis dėlto geriausios miško uogos. Mėlynių sezonas paprastai prasideda liepos mėnesį ir tęsiasi iki rudens. Pasirūpinkite miško mėlynių atsargomis ir kepkite pyragus, gaminkite uogienes arba kompotus.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado.

Gervuogės - aviečių pusseserės
Gervuogės idealiai tinka kepiniams, ledams, uogienėms bei kompotams, o jomis papuošti patiekalai atrodo išties prabangiai.

Čatnis - prieskoningas pagardas
Visi čatniai skirstomi į saldžiuosius ir aštriuosius. Gaminant čatnius gali būti naudojami įvairūs vaisiai ir daržovės. Jie troškinami ir paskaninami cukrumi, druska ir prieskoniais.