Šokoladiniai gardėsiai

40 vnt.

Įvertinimas (10 vnt)

Sudedamosios dalys

175 g sviesto
225 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
3 šaukšteliai vanilinio cukraus
4 šaukštai „Dansukker“ auksaspalvio sirupo
5 šaukštai kakavos miltelių
350 ml miltų
4 šaukšteliai kepimo miltelių
½ apelsino žievelė (kruopščiai nuplauta)
1 kiaušinis (aptepti)
„Dansukker“ perlinio cukraus arba cukraus miltelių puošti

Gaminimo eiga

Orkaitę įkaitinkite iki 200 °C. Iki purumo išplakite sviestą, cukrų, vanilinį cukrų ir sirupą. Sudėkite sausus produktus. Tešlą iškočiokite 1 cm pločio ritinėliais. Dėkite į kepimo skardą, išklotą kepimo popieriumi. Šiek tiek suplokite. Aptepkite plaktu kiaušiniu. Kepkite orkaitėje 10–12 min. Tada išimkite iš orkaitės ir leiskite atvėsti. Kol ritinėliai dar šiek tiek šilti, supjaustykite juos gabalėliais. Viršų pabarstykite perliniu cukrumi arba cukraus milteliais.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Meduolinis šiltnamis

Imbieriniai sausainiai

Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.

Žiemos pasaka

Kalėdiniai gėrimai

Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.

Citrinų ir imbiero uogienė

Dovanų idėjos

Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių. 

Pasakų šokoladinis tortas

Kalėdų kepiniai

Atėjo kalėdinių kepinių metas. Siūlome nustebinti savo artimuosius.

Kavos desertas „Affogato“

Kalėdų desertai

Žiemos viduryje pakvimpa apelsinais ir šafranu.