Šokoladinė granola

Namine granola pusryčiams suteiksite šiek tiek prabangos. Itin traški granola su šokoladu, kokosais ir lazdynų riešutais.

Maždaug 1 litras

maždaug 40 minučių

Įvertinimas (0 vnt)

Sudedamosios dalys

170 g ruginių dribsnių 
170 g avižinių dribsnių 
100 g moliūgų sėklų 
60 g stambiai kapotų lazdynų riešutų
20 g kakavos miltelių
6 g druskos dribsnių
45 g „Dansukker“ cukranendrių cukraus 
50 ml „Dansukker“ šviesiojo sirupo
200 ml vandens 
75 ml rapsų aliejaus 
50 g kokosų drožlių

Paruošimo instrukcijos

Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C, įjungę viršutinio ir apatinio kaitinimo režimą.

Dubenyje sumaišykite visus sausus ingredientus, išskyrus kokosus. Supilkite sirupą, vandenį, rapsų aliejų ir išmaišykite. Paskleiskite mišinį ant kepimo skardos, išklotos riebalams atspariu popieriumi.

Kepkite orkaitėje apie 30 minučių. Skrundančią granolą bent 3 kartus pamaišykite. Palikite atvėsti orkaitėje. Orkaitės dureles laikykite pravertas – užkiškite medinį šaukštą. Įmaišykite kokosus.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Marinuotos daržovės ir vaisiai

Konservuotos vasaros daržovės ilgam išsaugos vasaros skonį. Marinuotas daržoves patiekite prie grilio patiekalų ar mėsos.

Visų mėgstami obuoliai

Vieni paskutinių vasarą prinokstančių vaisių - tai mūsų mėgstami obuoliai. O čia mes surinkome savo geriausius receptus, kuriuose pagrindinis ingredientas yra šis nuostabus vaisius.

Mėlynės – geriausios miško uogos

Mėlynės yra vis dėlto geriausios miško uogos. Mėlynių sezonas paprastai prasideda liepos mėnesį ir tęsiasi iki rudens. Pasirūpinkite miško mėlynių atsargomis ir kepkite pyragus, gaminkite uogienes arba kompotus.

Uogienės ir sultys

Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado.

Gervuogės - aviečių pusseserės

Gervuogės idealiai tinka kepiniams, ledams, uogienėms bei kompotams, o jomis papuošti patiekalai atrodo išties prabangiai.

Čatnis - prieskoningas pagardas

Visi čatniai skirstomi į saldžiuosius ir aštriuosius. Gaminant čatnius gali būti naudojami įvairūs vaisiai ir daržovės. Jie troškinami ir paskaninami cukrumi, druska ir prieskoniais.