Sudedamosios dalys
170 g ruginių dribsnių
170 g avižinių dribsnių
100 g moliūgų sėklų
60 g stambiai kapotų lazdynų riešutų
20 g kakavos miltelių
6 g druskos dribsnių
45 g „Dansukker“ cukranendrių cukraus
50 ml „Dansukker“ šviesiojo sirupo
200 ml vandens
75 ml rapsų aliejaus
50 g kokosų drožlių
Gaminimo eiga
Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C, įjungę viršutinio ir apatinio kaitinimo režimą.
Dubenyje sumaišykite visus sausus ingredientus, išskyrus kokosus. Supilkite sirupą, vandenį, rapsų aliejų ir išmaišykite. Paskleiskite mišinį ant kepimo skardos, išklotos riebalams atspariu popieriumi.
Kepkite orkaitėje apie 30 minučių. Skrundančią granolą bent 3 kartus pamaišykite. Palikite atvėsti orkaitėje. Orkaitės dureles laikykite pravertas – užkiškite medinį šaukštą. Įmaišykite kokosus.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.