Sniego senio sausainiai

12 vienetų

Įvertinimas (9 vnt)

Įvertinkite receptą

Sudedamosios dalys

5 kiaušinių tryniai
600 ml miltų
120 g sviesto arba margarino
125 ml „Dansukker“ šviesiojo sirupo
2 šaukštai vanilinio cukraus

Papuošimui
2 kiaušinių baltymai
300 ml „Dansukker“ cukraus miltelių
oranžinių maistinių dažų
75 g juodojo šokolado
12 šokoladinių triufelių

Gaminimo eiga

Visus produktus sudėkite į dubenį ir suminkykite tešlą. Ant miltais pabarstyto darbastalio tešlą iškočiokite iki 3 mm storio. Naudodamiesi sausainių formelėmis arba stikline iš tešlos išspauskite apskritus sausainius. Sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą.

Kepkite apie 10 minučių vidurinėje orkaitės lentynėlėje 200 ℃ temperatūroje arba konvencinėje krosnelėje 175 ℃ temperatūroje.
Palikite skardoje atvėsti.

Iki standžių putų išplakite kiaušinių baltymus. Tada suberkite cukraus miltelius ir išplakite iki vientisos masės. Paimkite maždaug vieną šaukštą mišinio ir nudažykite jį oranžiniais maistiniais dažais.
Sausainius nudažykite baltu mišiniu. Perpjaukite šokoladinius triufelius per pusę ir sudėliokite abiejose sausainių pusėse. Oranžinį mišinį supilkite į mažą konditerinį maišelį ir kiekvieną sausainį papuoškite „nosimi“.

Šokoladą sudėkite į plastikinį popierinį maišelį ir ištirpinkite mikrobangų krosnelėje arba karštame vandenyje. Nupieškite akis, burną ir „ausinių laikiklį“ tarp šokoladinių triufelių.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Blynų tortas su bananų įdaru

Blynai

Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui. Be to, juos paprasta derinti su įvairiausiais priedais. Pavyzdžiui, pabandykite pašlakstyti juos „Dansukker“ šviesiuoju sirupu.

Karštas šokoladas

Gerai sušildo, kai šalta

Žemiau rasite įvairių arbatos, kavos ir karšto šokolado gėrimų variantų. Receptai skirti visiems gyvenimo atvejams: susipylę į termosus gėrimus galite pasiimti į išvyką, mėgautis jais namuose, ryte, po pietų arba vakare.

Šokoladu aplietos riešutų plytelės

Žiemos iškyla

Gražią žiemos dieną visų nuotaika būna tiesiog puiki! Tačiau linksmybėms lauke reikia daug energijos. Čia pateikiame nuostabių receptų, kurie puikiai tiks žiemos iškyloms, nes šiuos patiekalus galima laikyti termose.

Kreminis citrinų pyragas

Kepiniai su citrinomis ir apelsinais

Citrusiniai vaisiai gaivina ir suteikia rūgštumo, bet nuostabiai dera su kitais skoniais, pvz., šokolado. Pasisemkite įkvėpimo iš puikių mūsų receptų.

Apelsinų marmeladas

Citrusinių vaisių metas

Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių. Naudodami mūsų cukrų uogienėms arba cukrų marmeladams, marmelado pasigaminsite vos per keletą minučių.

Kokosiniai ir karameliniai kukurūzų spragėsiai

Mėgaujamės savaitgaliu su naminiais saldainiais

Penktadienis yra bene absoliučiai geriausia savaitės diena, o vakaras namuose yra geriausias būdas švęsti darbo savaitės pabaigą. Savaitgalį pasisemkite energijos, įsitaisę ant sofos prie televizoriaus su šeima, draugais ir kažkuo ypač skaniu. Mes turime receptų jaukiam vakarui!