Slyvų pyragas

Sodrus slyvų pyragas su putliais tešlos sluoksniais. O tarp jų gali būti ne tik slyvų, bet ir kitų jūsų mėgstamų uogų ar vaisių. Vasaros klasika!

6–8 porcijos

maždaug 1 val

Įvertinimas (0 st)

Sudedamosios dalys

200 g sviesto
90 g „Dansukker“ rudojo drėgnojo cukraus „Farinas“
70 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
210–240 g miltų
70 g avižinių dribsnių
6–7 slyvos

 

Paruošimo instrukcijos

Orkaitę įkaitinkite iki 175 °C temperatūros, įjungę ventiliatoriaus režimą.

Riebalais ištepkite apskritą, maždaug 25 cm skersmens kepimo indą.

Ištirpinkite sviestą. Suberkite cukrų, miltus ir avižinius dribsnius, supilkite sirupą. Palaukite, kol šiek tiek atvės.

Kepimo inde suformuokite tešlos sluoksnį – panaudokite 2/3 tešlos. Miltais pasibarstę delnus iš tešlos suformuokite ir pyrago šonus.

Slyvas nuplaukite, išimkite kauliukus. Supjaustykite skiltelėmis ir išdėliokite ant tešlos. Likusią tešlą sudėkite ant viršaus.

Kepkite vidurinėje orkaitės dalyje maždaug 25 minutes. Patiekite su vaniliniu kremu arba ledais.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Imbieriniai sausainiai

Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas?

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.

Kalėdų kepiniai

Atėjo kalėdinių kepinių metas. Siūlome nustebinti savo artimuosius.

Kalėdų pyragaičiai

Kalėdiniai pyragaičiai puikiai tinka ne tik patiekti ant staltiese pakloto desertų stalo, bet ir gražiai supakuoti jie gali virti nuostabia dovana.

Dovanų idėjos

Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių. 

Kalėdų desertai

Žiemos viduryje pakvimpa apelsinais ir šafranu.