Sluoksniuoti miniatiūriniai sūrio pyragaičiai

5 miniatiūriniai sūrio pyragaičiai

2,5 val. + 2 val. šaldiklyje

Įvertinimas (44 vnt)

Sudedamosios dalys

Pyragaičiai
100 g sviesto
95 g „Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus
70 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
1 valgomasis šaukštas vanilinio cukraus
150 g miltų
½ arbatinio šaukštelio kepimo miltelių

Sūrio kremo masė
3 kiaušinių tryniai
90 g „Dansukker“ cukraus miltelių
1 valgomasis šaukštas vanilinio cukraus
150 g maskarponės
300 ml plakamosios grietinėlės
100 g aviečių
1/2 citrinos
100 g mėlynių

Papuošimui
Aviečių
Mėlynių
Melisų lapelių

Gaminimo eiga

Sudėkite visus pyragėlių ingredientus į dubenį ir išmaišykite tešlą. Padalykite tešlą į keturias dalis ir išilgai iškočiokite. Padėkite tešlą ant skardos, išklotos kepimo popieriumi, ir lengvai paspauskite. Kepkite 200 °C orkaitėje apie 10 min. Atvėsinkite ir laikykite pyragaičius sausoje vietoje. 7 cm skersmens apvaliomis formelėmis išpjaukite pyragaičius.

Paruoškite kremą: sumaišykite kiaušinių trynius, cukraus miltelius ir vanilinį cukrų, kol jis taps lengvas ir purus. Įmaišykite maskarponę, išplaktą grietinėlę ir kiaušinius. Paskirstykite mišinį tolygiai trijuose indeliuose. 100 g trintų aviečių sukrėskite į pirmąjį indelį, 1/2 citrinos sulčių supilkite į antrąjį indelį ir 100 g trintų mėlynių sukrėskite į trečiąjį indelį.

Padalykite avietinę masę į penkias apvalias formeles ir laikyti šaldiklyje bent 30 minučių. Išimkite formeles iš šaldiklio ir sudėkite citrininę masę. Laikykite šaldiklyje 30 min. Galiausiai sudėkite mėlyninę masę ir laikykite šaldiklyje ne trumpiau kaip 2 valandas.

Išimkite formeles iš šaldiklio likus 5–10 min. iki patiekimo. Išimkite iš formelių ir papuoškite šviežiomis avietėmis, mėlynėmis ir melisų lapeliais.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Uogienės ir marmeladai su vasaros gėrybėmis

Uogienės ir marmeladai su vasaros gėrybėmis

Išsaugokite dalelę vasaros žiemai ir išsivirkite uogienės ir marmelado pagal mūsų nuostabius receptus. Naudojant „Dansukker“ cukrų uogienėms ir cukrų marmeladams ypatingai paprasta pagaminti naminę uogienę.

Uogienės ir sausainių ledai

Pasigaminkite naminių ledų

Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Sūrio pyragas su rabarbarais ir braškėmis

Vasaros uogos kepiniams

Kepkite su vasaros uogomis. Dalinamės mūsų kepinių su uogomis receptais.

Gazuotas rabarbarų gėrimas

Gaivieji vasaros gėrimai

Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.

Panakota

Vasaros desertai

Vasarą svečiams ypatingai patiks saldžiai rūgštus arba gaivus desertas. Čia rasite mūsų nuostabių vasaros desertų patarimų ir idėjų.

Vaisiai ir uogos butelyje

Vaisiai ir uogos butelyje

Išsivirti sultis yra daug paprasčiau, nei galvojote. Pasisemkite įkvėpimo iš mūsų nuostabių receptų.