Skoninis cukrus

Šis gardus cukrus dvelkia uogų, citrusinių vaisių ir prieskonių natomis. Patys išsirinkite norimą skonį ir gardinkite desertus.

30 minučių + laikas orkaitėje

Įvertinimas (0 st)

Sudedamosios dalys

300 g pasirinktos rūšies uogų
3 citrinų arba 4 žaliųjų citrinų (ekologiškų) žievelės
1/2 puodelio melisų, mėtų, bazilikų arba kiškiakopūsčių
340–425 g „Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus

Paruošimo instrukcijos

Orkaitę įkaitinkite iki 50 °C temperatūros.

Uogas (didesnes supjaustykite) sudėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos.

Palaikykite orkaitėje ne trumpiau kaip 5 valandas. Išjunkite orkaitę ir uogas joje palikite per naktį.

Uogas susmulkinkite ir sumaišykite su cukrumi.

Jeigu nusprendėte naudoti citrinų žieveles arba prieskonius: žieveles sutarkuokite, prieskonius susmulkinkite, kartu su cukrumi sudėkite į grūstuvę ir sutraiškykite.

Naudojimo laikas: maždaug po savaitės cukrus sukietės, tačiau jį galite sutrupinti pirštais arba grūstuvėje. Supilkite į gerai išplautą, sausą, tvirtai užsukamą stiklainį.

Patarimas! Skoniniu cukrumi galite puošti tortus ir kitus desertus.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Imbieriniai sausainiai

Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas?

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.

Kalėdų kepiniai

Atėjo kalėdinių kepinių metas. Siūlome nustebinti savo artimuosius.

Kalėdų pyragaičiai

Kalėdiniai pyragaičiai puikiai tinka ne tik patiekti ant staltiese pakloto desertų stalo, bet ir gražiai supakuoti jie gali virti nuostabia dovana.

Dovanų idėjos

Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių. 

Kalėdų desertai

Žiemos viduryje pakvimpa apelsinais ir šafranu.