Sudedamosios dalys
500 ml obuolių sulčių
4 šaukštai „Dansukker“ cukranendrių cukraus „Demerara“
2 cinamono lazdelės
300 ml raudonųjų apelsinų sulčių
1 apelsinas (geriau raudonasis)
Gaminimo eiga
Puode sumaišykite obuolių sultis, cukranendrių cukrų bei cinamono lazdeles ir uždengę dangčiu virinkite 5 minutes. Išimkite cinamono lazdeles. Supilkite apelsinų sultis ir pašildykite gėrimą. Kruopščiai nuplaukite apelsinus ir supjaustykite skiltelėmis, po to – gabalėliais. Į kiekvieną stiklinę įdėkite po kelis apelsinų gabalėlius ir užpilkite šiltu gėrimu. Patiekite iš karto.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Velykų skanėstai
Čia rasite kepinių, saldumynų ir desertų tikrai smagiam Velykų savaitgaliui.
Kepiniai skardoje
Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.
Gerai sušildo, kai šalta
Žemiau rasite įvairių arbatos, kavos ir karšto šokolado gėrimų variantų. Receptai skirti visiems gyvenimo atvejams: susipylę į termosus gėrimus galite pasiimti į išvyką, mėgautis jais namuose, ryte, po pietų arba vakare.
Blynai
Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.
Citrusinių vaisių metas
Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.
Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus. Saldumynai puikiai tiks jaukiai leidžiant žiemos vakarą prie arbatos puodelio.