Šiltas apelsinų ir obuolių punšas

4 stiklinės

Įvertinimas (7 st)

Sudedamosios dalys

500 ml obuolių sulčių
4 šaukštai „Dansukker“ cukranendrių cukraus „Demerara“
2 cinamono lazdelės
300 ml raudonųjų apelsinų sulčių
1 apelsinas (geriau raudonasis)

Paruošimo instrukcijos

Puode sumaišykite obuolių sultis, cukranendrių cukrų bei cinamono lazdeles ir uždengę dangčiu virinkite 5 minutes. Išimkite cinamono lazdeles. Supilkite apelsinų sultis ir pašildykite gėrimą. Kruopščiai nuplaukite apelsinus ir supjaustykite skiltelėmis, po to – gabalėliais. Į kiekvieną stiklinę įdėkite po kelis apelsinų gabalėlius ir užpilkite šiltu gėrimu. Patiekite iš karto.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Imbieriniai sausainiai

Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas?

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.

Kalėdų kepiniai

Atėjo kalėdinių kepinių metas. Siūlome nustebinti savo artimuosius.

Kalėdų pyragaičiai

Kalėdiniai pyragaičiai puikiai tinka ne tik patiekti ant staltiese pakloto desertų stalo, bet ir gražiai supakuoti jie gali virti nuostabia dovana.

Dovanų idėjos

Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių. 

Kalėdų desertai

Žiemos viduryje pakvimpa apelsinais ir šafranu.