Sudedamosios dalys
Marinatui:
200 ml 12% bato acto
700 ml vandens
Prieskonių mišiniui:
125 g druskos
200 g „Dansukker” cukraus miltelių
2 griežinėliais supjaustytų svogūnų
15 ml grūstų kvapniųjų pipirų
15 ml maltų baltųjų pipirų
5 lauro lapelių
5 g malto imbiero
3 g maltų gvazdikėlių
Paruošimo instrukcijos
Silkes išdarinėkite ir gerai nuplaukite, tik nepašalinkite kaulo. Sudėkite jas į didelį dubenį ir užpilkite iš nurodytų produktų paruoštu marinatu. Palaikykite šaldytuve 24 val., paskui silkes nusausinkite ir sudėkite į stiklainį, kiekvieną sluoksnį pabarstydami prieskonių mišiniu. Galiausiai silkes paslėkite ir 5–6 dienas palaikykite šaldytuve. Patiekite su duona arba su virtomis bulvėmis.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Vasaros pusryčiai
Sukūrėme receptų jūsų ramiems ir nuostabiems vasaros pusryčiams. Su kuo norėtumėte pradėti dieną?

Rabarbarų gaminiai
Rabarbarų pyragas – tai klasika. Kodėl gi dabar neišsispaudus rabarbarų sulčių ar neišvirus rabarbarų kompoto?

Gaivieji vasaros gėrimai
Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.

Sūrio pyragas
Kodėl gi vakarėlyje vietoj torto nepatiekus kreminio ir rūgštaus sūrio pyrago? Sūrio pyragas gali būti įvairių variantų, formų bei skonių.

Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.