Sudedamosios dalys
150 g graikiško jogurto
100 g kreminio sūrio
40 g „Dansukker“ auksaspalvio sirupo
1 žalioji citrina (prireiks sulčių ir žievelės)
1/2 raudonojo svogūno
1/2 puodelio šviežių petražolių
1/2 obuolio
1 pakuotė (200 g) marinuotos silkės
krieno šaknies (4–5 cm ilgio)
druskos
baltųjų pipirų
Papuošti
šviežių petražolių
Paruošimo instrukcijos
Dubenyje jogurtą ir kreminį sūrį išmaišykite su sirupu, žaliosios citrinos sultimis ir sutarkuota žievele. Susmulkinkite raudonąjį svogūną ir petražoles. Obuolio puselę gerai nuplaukite ir supjaustykite plonomis riekelėmis. Padažą sumaišykite, tada sudėkite silkės gabalėlius.
Pagardinkite tarkuota krieno šaknimi, druska ir baltaisiais pipirais. Gerai išmaišykite. Paruoštą silkę sudėkite į švarų stiklainį. Laikykite šaldytuve.
Prieš patiekdami apibarstykite kapotomis petražolėmis. Atidarius stiklainį, silkę reikia suvartoti per savaitę.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Valentinas kviečia prie stalo
Iš tiesų Meilės diena tęsiasi visus metus. Tačiau būtent vasario 14 d. meilei skiriamas ypatingas dėmesys. Tada kaip tik yra tinkama proga paruošti gardėsių.

Žiemos iškyla
Gražią žiemos dieną visų nuotaika būna tiesiog puiki! Tačiau linksmybėms lauke reikia daug energijos.

Blynai
Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.

Citrusinių vaisių metas
Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.

Gerai sušildo, kai šalta
Karšti gėrimai puikiai tinka visais mūsų niūraus šiaurės klimato metų laikais. Tačiau labiausiai šiluma vertinama prasidėjus rudens šalčiams ir žiemą.

Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.