Silkė su kariu

4 porcijos

Įvertinimas (0 st)

Sudedamosios dalys

1 kg silkių arba 600 g Baltijos silkių filė
1 šaukštelis druskos
1/2 šaukštelio baltųjų pipirų
2-3 šaukštai kario miltelių
200 ml plakamosios grietinėlės
1 šaukštas „Dansukker“ cukraus „Farinas“

Papuošti
Petražolių 

Paruošimo instrukcijos

Silkę nuplaukite ir nusausinkite virtuviniu popieriumi. Pabarstykite druska ir pipirais.

Riebalais ištepkite karščiui atsparų indą. Sulenkite silkių gabalėlius pusiau per vidurį arba susukite silkių suktinukus ir sudėkite juos į karščiui atsparų indą. Apibarstykite kario milteliais, o ant viršaus užtepkite plaktą grietinėlę. Apibarstykite cukrumi „Farinas“ ir kepkite orkaitės centre 200 °C temperatūroje maždaug 20 minučių.

Apibarstykite petražolėmis ir patiekite su šviežiai virtomis bulvėmis bei šviežiomis daržovėmis arba salotomis. Šią silkę galima patiekti ir šaltą kaip švediško stalo patiekalą.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Imbieriniai sausainiai

Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas?

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.

Kalėdų kepiniai

Atėjo kalėdinių kepinių metas. Siūlome nustebinti savo artimuosius.

Kalėdų pyragaičiai

Kalėdiniai pyragaičiai puikiai tinka ne tik patiekti ant staltiese pakloto desertų stalo, bet ir gražiai supakuoti jie gali virti nuostabia dovana.

Dovanų idėjos

Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių. 

Kalėdų desertai

Žiemos viduryje pakvimpa apelsinais ir šafranu.